NAŠLI SU GA NA ULICI! Teška životna priča velikog pevača će vam naterati suze na oči!

A njegove pesme svakog rasplaču...

Džej Ramadanovski
Džej Ramadanovski, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Folker Džej Ramadanovski odrastao je u samom srcu Beograda, u kome je završio osnovnu školu, obožavao učiteljicu, pevao na priredbama, šibicario, krao, pa nakon popravnog doma započeo muzičku karijeru koja i danas traje.

Komšiluk ga opisuje kao večitog boema i veseljaka, a otkrili su nam i da je jedno vreme radio u obližnjoj farbari.

- Džej je pravi Dorćolac, znam ga od malih nogu. To staro društvo se okupljalo u jednoj kafani koja je davnih dana zatvorena. Njega su svi poznavali, uvek se pojavljivao i svirao tarabuku. Tada je još tinejdžer bio, a uvek je bio veseo i ljudi su ga voleli. Nikad nije bio stipsa, voleo je da daje i da časti ljude, kad ima, delio je sa svima. Ovde je išao u osnovnu školu, jedno vreme je bio u popravnom domu, a kad je izašao zaposlio se u farbari. Sedam dana je radio i dao otkaz, tad nam je govorio:

„Ja uđem garav, a izađem sav crven od farbe”, otkriva Džejov komšija Dušan.

A direktor škole je otkrio nove detalje.

- Džej je išao kod nas u školu, učiteljica mu je bila Danica Pekić. Ona ga je na ulici našla uplakanog i dovela ga da uči školu. Govorio je da mu je ona kao majka i da nije bilo nje nikad ne bi izašao na pravi put. Kupila mu je knjige, odeću i brinula o njemu. Bio je na jednoj proslavi škole, pa je o Danici kroz suze pričao, mnogo ju je voleo - ispričao je Dragomir Ivanović.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: nada
  21/09/2018 - 09:59
  Pa on nikada i nije izasao na pravi put - alkohol, droga, agresija to i dan danas pokazuje ! Dzaba mu sto ima glas !!!!!!!!!
 • Korisnik: Milena
  21/09/2018 - 08:57
  Dzej stekara
 • Korisnik: Vuki
  21/09/2018 - 05:19
  Dzej, stipsa..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi