NAPRAVILA POMETNJU Miljana Kulić maskirana tajnim prolazom stigla u "Parove"?! Ivan Marinković će poludeti kada vidi kakav PAKAO mu sprema!

Pregovara o prelasku na "Happy" televiziju...

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Rijaliti zvezda Miljana Kulić ne prestaje da intrigira javnost svojim postupcima. Nakon bežanja iz rijalitija "Zadruga", ona je odlučila da se skrasi sa sinom Željkom i dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

 

Prema pravilima produkcije "Zadruge", Kulićeva je nakon bekstva dužna da "Pinku" isplati 50.000 evra zbog kršenja ugovora i bega iz rijalitija.

 

Konkurentski rijaliti "Parovi" ponudio je Miljani primamljivu ponudu koja bi najverovatnije trebala da je vrati u staro jato.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Još uvek nije sigurna šta da radi. Upravo je danas maskirana kroz tajni prolaz otišla da pregovara sa "Happy" televizijom kako bi videla da li ponovo može da se vrati u stari rijaliti, iako pre toga tu istu produkciju nije ispoštovala i prema njima se bahato ponašala - ispričao je za portal "Alo.rs" dobro obavešten izvor i dodao:

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

- Sastanak je trajao satima, prilikom čega su obe strane iznosile svoje uslove. Novac koji joj se nudi nije nimalo mali, a ako bi odlučila da uđe sa sinom Željkom, dobila bi posebne prostorije u vili. Zola je danim ubeđuje da se vrati u "Parove" jer bi on sa dobrim honorarom mogao da profitira, što nije bio slučaj sa prethodnim rijalitijem kada je on u pitanju - završio je priču izvor za portal "Alo.rs" i dodao da će čitava situacija iznervirati Ivana Marinkovića koji će prvi put upoznati Zolu.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Prle
  17/03/2019 - 19:14
  Boze dragi, em ruzna, em neobrazovna, em glupa do bola !!! I ona takva dobija silne pare !!!!
 • Korisnik: mrki
  17/03/2019 - 18:47
  Ne samo Zolu upoznace i sina Zeljka i moci ce da mu pruzi roditeljsku ljubav!
 • Korisnik: Pa
  17/03/2019 - 17:15
  ....nadjite neki posao pa profitirajte, lenstine jedne
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi