BANKROTIRALI?! Melina i Haris Džinović stali sa gradnjom kuće iz snova?! On besan kao ris zbog jednog postupka svoje žene!

Ipak je porodica najbitnija!

Haris i Melnina Džinović
Haris i Melnina Džinović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina Džinović skoro dve godine grade impozantnu vilu u beogradskom naselju Senjak, iako su planirali da je završe mnogo ranije. Zgodna kreatorka otkriva zbog čega radovi na budućem domu traju toliko dugo i koliko ima istine u pričama da je porodica Džinović doživela finansijski krah.

Melina priznaje da joj je glasina o gradnji vile na Senjaku preko glave, kao i tvrdnji da njena porodica prolazi kroz novčane poteškoće.

Pročitajte još

"Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su sa našom finansijskom situacijom", priča nam Džinovićka i dodaje da suprug Haris i ona nikuda ne žure jer grade dom iz snova.

KONAČNO JE OTKRIVENO! Cecina snajka će nositi 3 venčanice, a zbog jedne od njih o Bogdani će se dugo pričati! Nikada viđeni raskoš!

Venčanje Karića, Melina Džinović
Venčanje Karića, Melina Džinović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

"Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Ne znam čemu čitava misterija. Pravimo nešto što se nama dopada i nadam se da ćemo se useliti brzo. Gradnja nije stala i neću imati sobicu za šminku i frizuru. Nekretnina mi je preko glave".

Melina ističe kako materijalno u njenom životu ne preovladava i da je istinski dom tamo gde su njena deca i suprug Haris.

OVO JE PEVAČICA KOJA JE PEVALA KOD VELJKA! Cepnula minić za momačko veče, a onda se popela na sto i zaljuljala atmosferu! Sevalo na sve strane! (FOTO)

Haris Džinović
Haris Džinović, Foto: Printscreen Youtube

"Znate šta? Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i sa svojom decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Sretni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina", otkriva kreatorka, ističući ljubav kao jedinu životnu vrednost.

"Šta su bitni kvadrati ako nemate ono što mi imamo? Skladna porodica i ljubav su iznad svega", zaključuje Melina Džinović.

ISPLIVALA PREPISKA MC Stojan ima 36 godina, a majka mu ovako preti! Svi u čudu! (FOTO)

Haris Džinović
Haris Džinović, Foto: Printscreen Youtube

Povodom ovoga se oglasio i Haris koji izbegava da priča o porodičnoj vili na Senjaku i finansijskim problemima. Pustite moju vilu i moj novac Haris Džinović, za razliku od supruge Meline.

"ŠANSE DA PREŽIVI BILE SU 50:50" Potresna ispovest Bojana iz "Lexingtona"! Pevačeva ćerka je na svet došla kao prevremeno rođena, ali tu nije bio kraj paklu!

Haris Džinović
Haris Džinović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

"Joj, pustite me sa tim", kratko je rekao Džinović i prekinuo vezu u želji da preseče produbljivanje razgovora na tu temu, ali pre toga ističe da još ne zna gde će raditi u novogodišnjoj noć.:

"NEŠTO JE ŠTRČALO IZ VRATA" Gledateljka emisije je voditeljki spasila život! Upozorila je na sumnjivu izbočinu koju je primetila!

"Nisam još odlučio gde ću da pevam za Novu godinu. Ima ponuda, ali ima i dosta vremena do Nove godine", rekao je Džinović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi