Marina i Stevan
Alo.rs
Proslava rođenja Željka Ražnatovića

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

Stevan Radivojević kog svi znaju kao frizera Anastasije i Svetlane Cece Ražnatović na svom Instagram nalogu napisao je da je pozitivan na koronavirus.

On je bio na proslavi povodom rođenja sina Bogdane i Veljka Ražnatovića, na kojoj su se našle i mnoge poznate ličnosti, pa je upozorio sve koji su bili u njegovom društvu da treba da se testiraju.

- Ljudi, pozitivan sam na COVID-19. Zamolio bih sve ljude koji su bili u mom okruženju da se testiraju - napisao je on na Instagramu.

Stevan Radivojević

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

Mnoge zvanice sa proslave u domu Ražnatovića bile su u bliskom kontaktu sa Radivojevićem, te postoji mogućnost da zaraženih sa estrade ima još. Sa poznatim frizerom konstantno je bila pevačica Marina Visković. 

Stevan i Marina nedavno su prisustvovali još jednoj proslavi - rođendanu Mije Borisavljević, što je moglo dovesti do širenja virusa.

Marina Visković

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

Ovim povodom kontaktirali smo Marinu Visković, a ona nam je rekla da je upravo saznala kako je Stevan pozitivan na COVID-19 i da već sutra planira da preduzme neophodne mere:

- Upravo sam saznala da Stevan ima koronavirus. Ja nemam nikakve simptome, ali ću sutra otići da se testiram kao svaki savesni građanin - rekla je pevačica za Alo.