Lidija Vukićević
Printscreen Instagram
Lidija Vukićević

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

"Boravim u predivnoj kući sa raskošnim dvorištem, u kojem su smešteni svi mogući kreveti za uživanje i masaže. Sa prozora maltene mogu da uletim u okean i sve je nestvarno i divno", započela je svoju priču glumica.

Naime, glumica za koju se priča da izgleda kao da uopšte ne stari, svakdonevno svoje pratioce na Instagramu obradu provokativnim fotkama, na kojim aističe svoju liniju, ali i bujnu kosu koja joj je zaštitini znak.

Lidija Vukićević

Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen/Instagram

Fatalna vanvremenska zavodnica odgovorila je na pitanje kako ju je to partner osvojio, budući da je poznata kao žena koja u životu ima sve, kratko odgovara:

"Upravo time što i on ima sve. Istina je da sam zaljubljena i to mnogo. To je ono što, između ostalog, ovaj odmor čini čarobnim", rekla je Lidija.

Lidija Vukićević

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar

 

Lidija Vukićević uputila sinu emotivnu poruku! Cela Srbija plače! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 15.06.2019. 17:30 Van sebe je! Lidija Vukićević, Foto: screenshot Lidija Vukićević, stalno ističe da je ponosna na svoja dva sina Davida i Andreja, koje je dobila u zajednici sa Mitrom Mrkelom. Naime, David je zvanično postao pilot, a glumica je bila van sebe od sreće što je sin provozao avionom.