"NEKULTURNA, HVALA NE ZNA DA KAŽE" Komšije OTKRILE SVE TAJNE Jelisavete i Tea! Njega nahvalili, a nju brutalno izvređali!

Popularni par Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić prošle godine kupili su stan u elitnom beogradskom naselju blizu Hrama Svetog Save, a ekipa „Alo!“ uputila se u njihov komšiluk kako bismo, iz prve ruke, saznali nešto više o glumici i košarkašu koji su nedavno dobili ćerku Petru.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić
Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić , Foto: e-stock

Preko puta njihove zgrade sreli smo njihovog prvog komšiju koji nam je rekao da je Miloš divan dečko i odličan sused.

- Miloša sam upoznao pre malo više od godinu dana i odmah mi se svideo. Veoma je ljubazan, srdačan i dobar prema komšijama. Nekoliko puta sam mu pomogao da utovari stvari za bebu u automobil, a on mi je za to uvek davao po hiljadu dinara, jednom se baš otvorio i ostavio mi 50 dolara. Iznenadio me je tim gestom jer ja volim svima da pomognem i nikada nisam tražio ništa zauzvrat. Šta da kažem, on je prava duša od čoveka i na njega gledam kao na brata. Svako jutro se vidimo, on baš rano izlazi iz kuće. Uvek me pozdravi, pita kako sam, da li mi nešto treba, a kada je u gužvi, samo mi mahne. Znam da on ima mnogo para, ali uopšte nije uobražen kao mnogi slavni košarkaši. U zgradi u kojoj živi tu su svi bogataši i slavni sportisti, ali od svih njih on je najbolji - ispričao nam je komšija koji se predstavio kao Jeki i dodao da sa Miloševom suprugom Jelisavetom nikad nije popričao. OVDE pogledajte kako izgleda gala svadba Milana Dinčića! 

Jelisaveta i Miloš
Jelisaveta i Miloš, Foto: Alo!/Marko Metlaš

- Viđao je sam, stalno je sa bebicom i po onome što sam video kako gleda bebu i kako je pazi, rekao bih da je veoma požrtvovana majka, a i vidi se da mnogo voli Miloša. Kad god da sam ih video zajedno, ona ga je držala za ruku i ljubila, baš su skladan par - ispričao nam je Jeki, a reči hvale za našeg košarkaša imao je i Dragan, koji već dve nedelje radi na gradilištu blizu zgrade u kojoj Teodosići žive.

- Tea viđam svako jutro, ponekad mu se javim, a on uvek uzvrati i nasmeje. Pre nego što sam ga upoznao delovao mi je besno, ali ispostavilo se da je dečko takva faca i dobrica da to ne mogu da vam opišem - rekao nam je on, pa nas je uputio na obližnju trafiku u kojoj Teodosići često kupuju sitnice. OVDE pročitajte šta rade Miloš i Jelisaveta kada misle da ih niko ne gleda! 

- Jelisavetu viđam svaki dan i nemam lepo mišljenje o njoj. Nikad nije nasmejana, stalno je u nekoj žurbi, ma pravi je mrgud. Ni hvala ne ume da kaže, a to je baš nekulturno. Jednom sam razgovarala sa gazdom telefonom, a ona se brecnula na mene kako nema ceo dan da čeka. Tražila je od mene da prekinem razgovor i da je uslužim - ispričala je za „Alo!“ prodavačica koja nije želela da se fotografiše.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi