Katarina Živković
Vladimir Marković
Katarina Živković

Vladimir Marković

Katarina Živković, Foto: Vladimir Marković

- Razredna nije htela da mi opravda izostanke, jer nije podržavala to što radim. Neki drugi đaci su bez problema dobijali opravdanja, ali ne i ja. Pritom, pričamo o jednom danu izostanka, ne o nedelji. Bilo mi je teško zbog toga, jer sam htela da završim školu, ali i da budem u "Zvezdama Granda" -rekla je pevačica i dodala:

Katarina Živković

Vladimir Marković

Katarina Živković, Foto: Vladimir Marković

- Pošto sam bila kampanjac, uspevala sam da za jednu noć naučim gradivo i dobijem trojku, četvorku. Imala sam podršku drugih profesora i drugara iz odeljenja. Nismo imali para za sva moja putovanja u Beograd i nazad u Leskovac, koja su bila česta. I garderoba je bila problem. Majka i ja smo tražile haljine po čitavom gradu, sponzorstva... Imala sam tremu koja parališe na nastupima. Oduzme mi se celo telo, ne mogu da govorim, o pevanju da ne pričam. Zbog toga sam dala 5% onoga što mogu. Na pitanja iz opšte kulture, koja su bila deo takmičenja, nisam davala tačne odgovore. Nisam znala kako se zovem i prezivam, a ne odgovore na ta pitanja, pa sam se baš izblamirala. Sve je to bilo stresno i traumatično. Kada sam ispala, mislila sam da mi se srušio ceo svet, da za mene nema više života - dodala je Katarina.

Katarina Živković

Ataimages

Katarina Živković, Foto: Ataimages

- Samopouzdanje mi se srozalo. Sutradan sam došla u školu, a moje društvo je plakalo što nisam prošla u finale. Iako sam bila utučena, društvo me je nagovorilo da odemo na kafu u kafić. Kada sam ušla, počela je da svira muzika, a ceo razred me je dočekao sa srcima i natpisima: "Kaća, volimo te!". Tada sam prvi put zaplakala... - zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Lukas i Džej su bili najbolji prijatelji, a sada je folker uradio nešto veliko za porodicu svoga pokojnog pevača! (FOTO/VIDEO)

Majka Kardašijanki će prva na svetu voziti ovaj automobil vredan skoro pola miliona dolara!

OGLASILA SE SANJINA MAJKA Otkrila šta misli o vezi sa Anđelom i poslala brutalnu poruku Matoroj! (VIDEO)

"ZVAO ME JE 10 DANA PRED SMRT!" Zlata Petrović otkrila detalje poslednjeg razgovora sa Džejom! (FOTO/VIDEO)