POBEGLA U DRUGI HODNIK! Karleuša na ročištu zbog klevete da je Ražnatovićeva naručila Ćandino ubistvo! Pokušala da izbegne Cecu!

Oči u oči.

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, Foto: E stock

U Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu nastavlja se suđenje Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, a nakon što je prethodni put izbegla dolazak na sud, Jelena se ovog puta pojavila. Pogledajte OVDE kroz kakvu dramu Jelena trnutno prolazi.

 

Ceca je Jelenu Karleušu tužila zbog Karleušinih izjava jednom dnevnom listu da je Ražnatovićeva naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande, a Karleuša se u sudu danas pojavila obučena u crno od glave do pete. Pogledajte OVDE zašto se Jelena prethodni put nije pojavila na ročištu.

Jelena Karleuša stigla je u sud pet minuta pre Cece Ražnatović, i dok je Ceca početak suđenja čekala ispred sudnice, Karleuša je stajala u čekaonici koja se nalazi u zasebnom hodniku.

Tačno u podne sudija je pozvao obe strane da uđu u sudnicu, a u prostoriju je prvo ušla u Ceca. Jelena je sačekala nekoliko trenutaka, pokušavajući da izbegne susret sa Ražnatovićevom, a tek onda ušla u sudnicu.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi