Kija i Sloba
E-Stock/Alo
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

Slučaj Sloba Radanović- Kija Kockar i danas je aktuelan najpre jer su se nekadašnji supružnici prvo svađali, a potom je Kija nasrnula nožem na pevača, da bi potom sve negirali.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, kako Blic saznaje, uprkos tome što je Kockareva na pisanja da je bila u bolnici "Laza Lazarević" napisala na društvenim mrežama: "Da li ste vi normalni", ovo su svi detalji svađe i napada.

- Nakon što je na lice mesta, a po pozivu Slobe Radanovića izašla policija, a potom i Hitna pomoć, doktor je naložio da se Kija preveze u ustanovu "Laza Lazarević" i to uz policijsku pratnju. Međutim, kada su tamo došli, ustanova je zaključila da Kija nije slučaj za njih, te je odvedena na trežnjenje - kaže izvor iz policije i dodaje:

Sloba Radanović

Alo!/Momir Čubrilović

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Momir Čubrilović

- Sloba je odbio medicinsku pomoć tada.

Radanović se potom tokom jučerašnjeg dana pojavio u policiji kako bi dao izjavu o svemu:

- On je izjavio da se ne oseća ugroženim, da nije uplašen za sebe, kao i da ne želi da učestvuje u bilo kakvom postupku koji bi se eventualno poveo protiv Kristine - kaže dalje izvor.

S druge strane, Kristina je negirala navode i rekla da se ne boji Slobe, kao i da ne želi da učestvuje u eventualnom postupku protiv njega.

BONUS VIDEO:

Anabela Atijas u vezi sa mlađim muškarcem

 

Detalji policijskog zapisnika Kije i Slobe! Jedna reč je Kockarevu izbacila iz takta pa je 2 puta uzela NOŽ da ubije njega i sebe!

AUTOR: Republika / R.J. DATUM I VREME: 17.10.2019. 10:39 Sloba u dahu pričao... Foto: E-Stock/Ivan Dobričić Sloba Radanović , kome je navodno bivša supruga i pobednica prve sezone rijalitija Zadruga upala u stan i napala ga, inspektoru je navodno predočio ceo tok događaja i ispričao je da mu je Kija posle ponoći poslala poruku da dolazi, ali da je on mislio da blefira budući da mesec dana nisu razgovarali.