Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro
Alo!, Shutterstock, ilustracija
Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro

Alo!, Shutterstock, ilustracija

Foto: Alo!, Shutterstock, ilustracija

* Mihajlo je uhapšen početkom ove godine!

* Policija je kod Mihajla našla laptop u kom su bili katalozi sa slikama poznatih dama

* Uhapšeni makro planira da napiše knjigu, kako bi razotkrio sve prostitutke

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor za još 30 dana Mihailu Maksimoviću i Dušanu Milenkoviću, koji se terete za podvođenje devojaka i posredovanje u takozvanoj elitnoj prostituciji.

Ovu odluku je donelo krivično vanpretresno veće suda, nakon što je prošle sedmice protiv njih dvojice Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu zbog krivičnih dela trgovina ljudima i posredovanje u prostituciji, rečeno je Tanjugu u sudu

. U toku je preispitivanje optužnice. Maksimović je optuženi za dva krivična dela - trgovina ljudima i posredovanje u vršenju prostitucije, a Milenković samo za posredovanje u vršenju prostitucije.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Za trgovinu ljudima zaprećena je kazna od dve do 10 godina zatvora, a za posredovanje u vršenju prostitucije od šest meseci do pet godina zatvora i novčana kazna.

Maksimović se tereti za trgovinu ljudima i Milenković za posredovanje u prostituciji kod oštećenih D. B i M. G., dok se kao saizvršioci terete za posredovanje u prostituciji gde je oštećena S. S.!

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Tokom postupka obojica su se branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje pravo da ne iznose odbranu. Maksimović i Milenković su u pritvoru od hapšenja u februaru.

PREPORUČUJEMO I:

 

Mediji su prethodnih meseci puno pisali o ovom slučaju, pored ostalog navodeći da je među Maksimovićevim klijentima bilo je poznatih sportista, političara, pilota i drugih ljudi na visokim funkcijama, kao i da on piše knjigu u pritvoru.

Mihajlo Šaulić, Ana Korać, Sanja Stanković

Alo!

Foto: Alo!

 

BONUS VIDEO:

Sanja Stanković: Šokirala sam se kad sam saznala da sam prostitutka!