"USTA PUNJENA ZA ORALNI SE*S" Ivan Gavrilović brutalno izvređao Daru Bubamaru: Ona je ku*va koja gura prste u polni organ!

Šok!

Ivan Gavrilović
Ivan Gavrilović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Dara Bubamara potkačila je nekoliko svojih kolega, među kojima je i Ivan Gavrilović, rekavši da oni ne postoje na muzičkoj sceni, na šta joj je on žestoko uzvratio.

"ISPIRAJU MU ŽELUDAC, NA INFUZIJI JE" Bojan Tomović pokušao da izvrši samoubistvo, evo kako je sada!

- Nisam sujetna. Svako ko peva na istim mestima kao i ja, moj je kolega. E sad, videćemo hoće li opstati. Tokom karijere duge 25 godina mnogo njih je nestalo sa scene, na primer Mobi Dik, Ivan Gavrilović, Željko Šašić... A ja sam i dalje tu - samouvereno je izjavila pevačica, a Ivan je za Kurir rekao šta misli o njoj.

 

- Znam da je ona uvek tu i to po svaku cenu. I masturbirajući pre spota i raznim ludačkim idejama kako da plati uz pomoć muškaraca koji se lože na ku*ve pevačice i tako im doniraju hiljade evra za pesme, kola, vanredne uslove života, koje ona u ovom vremenu pokazuje ponosno kao da je to zaradila krvavim radom. Kakvo je to zastranjenje uma kad se hvali kako je ponosna na to što je još uvek tu, gurajući prste u svoj polni organ samo da bi izigravala porno zvezdu, gledajući Severinin pornić, koji je zaista filmski klasik za sve ove u pokušaju. Ona im je keva u svakom pogledu - kaže Ivan i nastavlja:

Dara Bubamara
Dara Bubamara, Foto: E stock

 

Kija Kocar snima duet sa Ivicom Dačićem?! Kockareva hoće ministra!

AUTOR: SrpskiTelegraf/J.I. DATUM I VREME: 25.10.2019. 22:40 Nameračila se opasno! Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube Kristina Kockar je pre nekoliko dana iznenadila javnost kada se pojavila u jednoj emisiji koja se bavi ozbiljnim, političkim temama i društvenim pitanjima. "ISPIRAJU MU ŽELUDAC, NA INFUZIJI JE" Bojan Tomović pokušao da izvrši samoubistvo, evo kako je sada!

 

- Lako je biti tu kad ne biraš sredstva i gaziš preko mrtvih i prošlih frajera i muževa koje je tako navukla i platila hiljade plastičnih operacija samo da se ne vidi to nisko težište koje je uvek imala i imaće jer je tako građena, da joj je guza uvek bila velika, uz kratke noge, koje na žalost nije mogla da produži. Tu su šestice guzni implantati, usta punjena da zovu na oralni se*s uz, moram da priznam, sjajan glas, koji više nije bitan. Ja sam tu gde treba, s mojim drugovima, i gospođom koja je se*s simbol za takve spodobe.

Ivan Gavrilović
Ivan Gavrilović, Foto: Alo!

Gavrilović, kako kaže uživa u plodovima svoje karijere i da redovno dobija ponude da se pojavi da otpeva samo tri pesme, što naplaćuje 500 evra.

BONUS VIDEO:

Kija i Luna se srele na istoj proslavi!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi