Pobednici takmičenja "Nikad nije kasno"
Promo
Pobednici takmičenja

Promo

Pobednici takmičenja "Nikad nije kasno", Foto: Promo

Pobednik prema oceni stručnog žirija bio je Romeo Nikolić, dok je Nevres Hadžić Goga odneo pobedu u glasanju na Fejsbuku.

Dobrila Ivanovska za "Alo!" kaže da nije očekivala pobedu jer nije ni želela da se prijavi na ovo takmičenje, ali sada ne krije da i te kako uživa na sceni.

Dobrila Ivanovska Čabrić

Promo

Dobrila Ivanovska Čabrić, Foto: Promo

- Osećam se veoma uzbuđeno, presrećna sam! Ništa nisam očekivala, opustila sam se i rekla sam sebi: "Kako krene, tako će se završiti". Publika je najmerodavnija, zbog nje i postojimo. Ono što nikad neću zaboraviti, to je da su me naterali da se prijavim, a kada sam uletela u te vode, meni se dopalo - kaže Dobrila, koja i pored svojih godina, sama vozi auto od Makedonije do Beograda, kaže da ne mari za godište i želi da živi još trideset godina.

- Nema recepta za dugovečnost. Jednostavno, volite život i ne prepuštajte se starosti. Godine se talože, ali ja se ne dam - rekla je Dobrila.

Pobednik prema oceni stručnog žirija Romeo Nikolić priznaje da se trudio da ne zaplače od sreće, kao i da su mu najviše značili saveti koje je dobijao od Mareta Miloševića.

Nevres Hadžić Goga

Promo

Nevres Hadžić Goga, Foto: Promo

- Nisam ni skontao da sam pobedio. Borim se da ne zaplačem, srce mi lupa trista na sat. Ja ne mogu da sakrijem emociju. Tako pevam, nema glume i ljudi to prepoznaju. Najviše pamtim Maretove izjave, ali tu su i saveti Kebe i Ace Pejovića, mada su mi svi članovi žirija dali vetar u leđa. Imam 62 godine i krećem ponovo. Plan je da snimam CD i uverio sam se da nikad nije kasno - kaže Romeo za "Alo!", dok Nevres Hadžić Goga (49) ne krije sreću baš zato što je pobednik prema glasovima na Fejsbuku.

- Drago mi je što sam doživeo da dođem u ovu emisiju i drago mi je što imam ovoliki broj pratilaca koji su večeras dali svoj glas za mene. Kada te publika voli, to je nešto posebno. Pamtiću ovu glamuroznu scenu, prijatelje koje sam ovde upoznao i sa kojima ću i dalje ostati u kontaktu - kaže Nevres.