Lepa Brena
Vladimir Marković/Alo!
Lepa Brena

Rajko Ristić/Alo!

Lepa Brena, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Lepa Brena nedavno je na rođendan posinka Filipa došla automobilom, da bi malo kasnije i sin Viktor na isto mesto došao svojim vozilom.

Prethodno se i Boba sam dovezao, a svi su iz iste kuće krenuli. Situacija nas je navela da se zapitamo koliko zapravo automobila ima folk zvezda, a ona nam je otkrila nešto fascinantno - da ni sama ne zna!

PROČITAJTE JOŠ:

* Lepa Brena i Boba Živojinović su u braku 28 godina

* Imaju dva sina Viktora i Stefana, dok Boba iz prethodnog braka ima naslednika Filipa

* Prema podacima koji se mogu naći na sajtu "Celebrity net worth" Lepa Brena je "teška" 16 miliona dolara

- Obožavam luksuzne automobile i, da budem iskrena, ne znam ni koliko ih imamo. Neumesno je da kažem neki broj, ali ih imamo baš dosta. Mi imamo automobile koji su radni i paradni - kaže Brena, koja ipak ima jedan nedosanjan san kada je reč o četvorotočkašima.

Lepa Brena, Saša Popović

Printscreen

Lepa Brena, Saša Popović, Foto: Printscreen

- Volela bih da kupim neki maleni auto koji bih mogla da parkiram svuda. Ipak, Boba mi ne dozvoljava da vozim tako male automobile jer nisu bezbedni. Pošto vozim po pravilima, veoma se nerviram zbog bahatih vozača. Dok sam u autu, stalno psujem i vičem jer ne mogu da podnesem ljude koji ne znaju da voze - kroz smeh nam je ispričala Brena, koja namerava da se ponovi i kada je reč o vozilima za vodu.

Lepa Brena

Danijel Rakočević

Lepa Brena, Foto: Danijel Rakočević

- Menjamo brod uskoro! To je slično kao kod ribara, upecaju ribu od 50 centimetara, pa pričaju da je imala metar. Tako je i sa brodovima. Kupiš manju jahtu, a onda bi ubrzo veću i komforniju. Dobro je što ja imam Bobu da mi ispunjava te želje. Ja samo dođem, pogledam i izaberem šta mi se dopada. Tako da se i sada nadam da ću dobiti plovilo za koji centimetar duže - rekla nam je Brena, koja nakon odmora provedenog sa suprugom namerava da krajem septembra ode na odmor sa drugaricama.

Lepa Brena

Danijel Rakočević

Lepa Brena, Foto: Danijel Rakočević

- Jedva čekam da odem na odmor sa ženskim društvom jer sam sa muškarcima ceo život. Oni su dobili slobodno i svako ide na svoju stranu, a ja ću sa prijateljicama da odem na brod i da krstarimo - otkrila nam je pevačica.

Brena poseduje auto samo za pijacu, ali joj ni to nije dosta! Otkrila koja su joj kola neostvarena želja, kao i kako izgleda kad psuje!

AUTOR: Blic/J.I. DATUM I VREME: 25.08.2019. 21:05 Pohvalila se! Lepa Brena, Foto: Rajko Ristić Lepa Brena briljirala je na Ušću, kada su hiljade ljudi pevali uglas uz fantastičnu energiju. Događaj na otvorenom bio je i povod da pevačica otkrije deo svoje privatnosti, o kojoj se doduše, već dosta i zna.

BONUS VIDEO:

Lepa Brena otkriva sve o strašnim zdravstvenim problemima!