Lepa Brena
Vladimir Marković/Alo!
Lepa Brena

Rajko Ristić

Lepa Brena, Foto: Rajko Ristić

Lepa Brena briljirala je na Ušću, kada su hiljade ljudi pevali uglas uz fantastičnu energiju. Događaj na otvorenom bio je i povod da pevačica otkrije deo svoje privatnosti, o kojoj se doduše, već dosta i zna.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pevačica ne krije da joj sve bolje stanje na našim putevima odgovra, jer nju jako nervira gužva i nedisciplina u saobraćaju, pa neretko i psuje dok vozi.

Lepa Brena

Rajko Ristić/Alo!

Lepa Brena, Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Mislim da je malo neumesno da pričamo o tome, jer imam zaista dosta automobila, ali neki su radni, a neki paradni. Imamo automobil koji je za pijacu, a ja bih volela da kupim jedan mali smart auto kako bih ga parkirala gde god hoću. Tražim ga toliko godina, a Boba mi to ne dozvoljava, jer prvo nisu bezbedni, a i ja se jako puno nerviram kada se automobili pogrešno parkiraju, kada neko vozi previše brzo ili levom trakom, a to ne treba. Ja sam žena koja poštuje pravila i kada vozim uvek se svađam. Psujem non stop, non stop vičem i stalno imam problem sa tim. Sreća je da su nam putevi sve lepši i da se plaća parking pa konačno postoje pravila i kod nas" , rekla je Brena.

Nadežda Biljić više ne izgleda ovako! Posle brutalnog nasilja drastično promenila izgled! (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 24.08.2019. 22:41 Okrenula se sebi... Foto: Screenshot Youtube Nadežda Biljić je preživela pakao u poslednje vreme, a sada je odlučila da stavi tačku na sve i okrene drugi list. Naime, nakon što je dobila brutalne batine od bivšeg dečka Tome Panića, Nadežda se sklonila kod roditelja u Valjevo i odlučila da se posveti sebi.

 

BONUS VIDEO:

Lepa Brena otkriva sve o strašnim zdravstvenim problemima!