Andrej Atijas
Alo!/ Vladimir Marković
Andrej Atijas

Alo!/ Vladimir Marković

Andrej Atijas, Foto: Alo!/ Vladimir Marković

Anabela Atijas i njen suprug Andrej Atijas saslušani su juče u policiji zbog prijave o nasilju koju je pevačica podnela nadležnim organima.  

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje imaju ćerku Blankicu, a Andrej je pre poznate pevačice, bio sa jednom devojkom koja tvrdi da joj je  napravio dete i ostavio je.

Pre pola decenije izbio je opšti skandal kada se saznalo da Andrej ima dete iz kratke romanse sa Jasminom Skender.

Pričalo se i da je navodnu nju prevario sa Anabelom.

- Da budem iskrena, kada sam prvi put na jednom portalu videla njegove slike s Anabelom, skočio mi je pritisak. Uverio me je da je Anabela devojka njegovog druga koji nije želeo da se slika. Javio mi je da će mu zajedno s njom doći njegov prijatelj iz Beograda i kako će te noći negde izaći. Zvao me je telefonom i tokom večeri pa sam mu verovala. Da su u vezi, saznala sam mnogo kasnije - izjavila je Jasmina pre izvesnog vremena kada je na svet donela Leona, sina prvenca Anabelinog muža.

 

Komentari (4)

nada

13.09.2018 21:22

Ahahahaha ova je u zivotu volela samo muskarce koji je biju ! Ali dosao je djavo po svoje i Luna nije nista u Zadruzi slagala za ocuha ( droga, alkohol.... )Od cega zivi taj klosar ?

normalna devojka

13.09.2018 23:12

Razijaaaaa karma je cudo!

coco

14.09.2018 00:12

I to sve ovo kod razije na godisnjicu koju slavi njena kcerka, i to tako besomucno besramno da covek dozivi transfer blama. da je karma ovako brza ko bi rekao????

Nadja

14.09.2018 15:53

Ova zena je prosla pakao sta joj je sve razija radila kao da je ona njoj uzela muza a ne obrnuto isto je prosla Kristina sta te zene rade djogaj kako se bogu mole?