Andreana Čekić
E-Stock/Kobra
Andreana Čekić

Alo!/Dejan Briza

Andreana Čekić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Pevačica Andreana Čekić otkrila je u jednoj TV emisiji da je dizajner Saša Vidić nazvao pevačicu Seku Aleksić "debelom svinjom".

Kada je on čuo za to, žestoko joj je odgovorio u intervjuu za "Alo!", nazivajući je "majmunicom koja je prala klonje po Beču". Novi medijski rat tek će zabavljati široke narodne mase, s obzirom na to da su i pevačica i dizajner poznati po oštrom jeziku.

Andreana Čekić u intervjuu za "Alo!" kaže da nije iznenađena uvredama koje je izgovorio Vidić na njen račun.

Saša Vidić

Rajko Ristić

Saša Vidić, Foto: Rajko Ristić

- Očekivala sam da će on burno reagovati. Iz toga se vidi da je sve istina što sam rekla. Što se tiče Seke, verujem da ona vrlo dobro zna ko sam ja, a ko je Saša Vidić - kaže Andreana i dodaje: 

- Imam svedoke pred kojima je Seku nazvao debelom svinjom. Ako želi da nastavimo, ja mogu da kažem i ko su ti ljudi, a u pitanju su njegovi saradnici - kaže folkerka za "Alo!".

S obzirom na to da je dizajner za "Alo!" izjavio da je folkerka "skratila kljun, ali je hirurg bio slep", Andreana kaže da se nije uvredila na ovu opasku.

Vidiću, nisam ti ja Prija!

Kada smo zamolili Andreanu da prokomentariše činjenicu da Vidić nije bio dobar ni sa Aleksandrom Prijović, pa ju je kasnije stilizovao, folkerka kaže:

- Nikada se ne bih pomirila sa njim i dozvolila da ponovo sarađujemo. Nisam mu ja Seka, niti Prija. A one bi trebalo da znaju da će ih i dalje pljuvati - rekla je Andreana.

 - Kljun imaju ptice, ljudi imaju nos, a on bi trebalo da povede računa o tome kako izgleda i na šta liči. Ja sam napredovala, a on je postao kao stalak za infuziju - kaže folkerka i dodaje:

- Želim mu sve najlepše u životu, ja se nikada neću njemu izviniti, a on će morati da prestane sa svojim uvredama. Verujte mi. Mora doći dan kada će prestati toliko da se*e - kaže Andreana, koja je odlučila da istinu o Seki ispriča samo iz jednog razloga:

- Sve što sam ispričala nema veze sa činjenicom da on mene pljuje u svakom modnom žiriju. Naprotiv, ostala sam mu dužna za sve ono što je pričao o tome da sam izmislila trudnoću. Taj čovek se drznuo da zalazi u moju spavaću sobu i vređa moju porodicu. Normalnom čoveku to ne može da padne na pamet - rekla je Andreana.

 

 

 

Komentari (2)

zagondzija

31.05.2018 20:04

sta ovaj Vidici umislja ko je bre on daj covece sjasi vise ti neki modni kreator daj brzi bre

mima

02.06.2018 10:01

@zagondzija - to mu je hrana...