Ivana Dudić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Ivana Dudić slovi za jednu od najatraktivnijih mladih glumica u našoj zemlji.

Dudićeva je veoma aktivna na društvenim mrežama gde često napravi pravu pometnju svojim vrelim fotkama, a tako je bilo i ovog puta.

Naime, Ivana Dudić objavila je snimak na kom šeta sa svojim prijateljem, a njena odevna kombinacija je mnoge iznenadila.

Ona je obukla šareni komplet koji čine letnje pantalone i košulja koja je bila otkopčana te se njen crveni čipkani brushalter savršeno video.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jeste to što je glumica odlučila da stavi fiksni ortodontski aparat.

Naime, kada se Ivana nasmejala ona je ponosno prokazala fiksnu protezu koju je nedavno stavila kako bi imala savršeni osmeh.

Dobija nepristojne ponude

Podsetimo, Ivana je priznala da je dobijala nepristojne ponude.

- Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle. U sred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: "Ja hoću da to svi gledaju", ja se mislim da l' je ovo realno... Da l' zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: "Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo" - ispričala je Ivana Dudić, pa dodala:

- Pa, šta da im radim... Zamisli šta meni traže ljudi. I onda ih pustim, neka ih, neka pišu - zaključila je glumica svojevremeno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading