Jovana Joksimović
Foto: Alo/Printscreen

Jovana Joksimović važi za jednu od najlepših i najzgodnijih na našoj sceni, a voditeljku nikada nismo imali prilike da vidimo u kupaćem kostimu.

Naime, pre skoro 10 godina, Željko Joksimović je prihvatio izazov koleginice Emine Jahović, i u humanitarne svrhe se ispolivao ledenom vodom, a njegova zgodnija polovina, voditeljka Jovana Joksimović mu je asistirala, i uz pomoć prijateljice, polila je tada svog supruga.

Jovana Joksimović

Foto: Facebook

 

Ovo je ujedno i jedini put da je javnost imala prilku da vidi Jovanu u bikiniju, koji joj je stajao savršeno.

Jovana je tada imala 33 godine, a njena izvajana figura, zategnuta koža i obline mnogima su oduzeli dah, a iako smo znali da je voditeljka zgodna, ova slika samo je to još dodatno potvrdila.

Podsetimo, Jovana i Željko su u braku od 2012. godine kada su se venčali na Maldivima i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a iz zajedničke ljubavi imaju troje dece, sina Kostu i bliznakinje Srnu i Anu.

Smršala 25 kilograma

Jovana Joksimović nedavno je napunila 43 godine, a svi se pitaju samo jedno, koja je tajna njenog dobrog izgleda.

Iza voditeljke su dve trudnoće, od toga jedna blizanačka tokom koje se ugojila čak 25 kilograma, pa se svi pitaju kako je Jovana Joksimović smršala?

Jovana je otkrila da se u trudnoći ugojila više od 20 kilograma i otkrila kako je vratila željenu kilažu za veoma kratko vreme, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading