Jovana Joksimović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poznate srpske voditeljke Jovana Joksimović i Marija Veljković su lepe i lepo građene, a sada su otkrilo da ih još mnogo toga povezuje, kao i da dele jednu strast.

Joksimovićeva i Veljkovićeva su isto godište, obe imaju po 43 godine, što se po njihovom izgledu ne bi moglo zaključiti, jer su veoma mladolike. Obe su rodile po troje dece, i jedna i druga mogu da se pohvale uspešnim karijerama, kao i činjenicom da su omiljena TV lica.

Zajedničko im je i to što su uvek tip-top sređene, kako pred kamerama, tako i u svakodnevnom životu. Voditeljke, i to im je takođe, zajednička crta, nemaju problem da pokažu lica bez šminke, a sada su pokazale da imaju i istu strast prema modnim trendovima, bar kada je reč o frizuri - opredelile su se za vrlo popularan paž. Marija je to uradila mnogo ranije, a Jovana pre nekoliko dana, i dok je prva i dalje plavuša, druga je izabrala balajž. 

POZNATE VODITELJKE POVEZUJE JEDNA STVAR Imaju mnogo toga zajedničkog, a evo koju strast dele

Foto: Printscreen/instagram

 

"Koliko je moja kosa bila srećna letos kada nisam imala snimanja... nisam je ni peglala ni fenirala. Nazalost, sada je to vreme prošlo, jer kreće nova tv sezona, i kosa je skoro svakoga dana "pod presom". Zato je suva i izlomljena. Frizer mi je rekao da moram da pronadjem liniju za hidrataciju, koja će moje stanje kose da popravi. To sam i učinila", rekla je nedavno Marija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading