Jovana Joksimović
Foto: Printscreen/Foto: Instagram/jovanajoksimovic

Jovana Joksimović nedavno je napunila 43 godine, a svi se pitaju samo jedno, koja je tajna njenog dobrog izgleda.

S obzirom na to da Jovana retko deli fotografije iz svog privatnog života, pravo iznenađenje se desilo na njen rođendan,

Ona je tada podelila delić atmosfere iz restorana, gde se slavilo do kasnih sati.

Zbog njenog besprekornog izgleda mnogi bi joj dali minimum deset do petnaest godina manje.

Iza Jovane Joksimović su dve trudnoće, od toga jedna blizanačka tokom koje se ugojila čak 25 kilograma, pa se svi pitaju kako je Jovana Joksimović smršala?

Pre šest i po godina Joksimovićka je na svet donela dve devojčice, Anu i Srnu, a trudnoća je bila veoma izazovna i teška pa se voditeljka opustila uživajući u svemu onome čemu inače odoleva, prenosi Gloria.

Jovana je otkrila da se u trudnoći ugojila više od 20 kilograma i otkrila kako je vratila željenu kilažu za veoma kratko vreme.

Jovana Joksimović smršala je na veoma jednostavan način

- Jesam se ugojila u trudnoći, u prvoj 12-13 kilograma, a u drugoj 25. U drugoj sam baš bila velika, ali sam otekla, imala sam mnogo vode i ogroman stomak zbog blizanačke trudnoće. Imam sreće da imam tu konstituciju malo dečačke građe i trudim se u poslednjih nekoliko godina da pazim šta jedem, malo se opustim, pa se vratim, igram padel.

- Nekako, kad vidim da sad lako skliznem, odnosno kada vidiš da si skliznuo, a treba da se vratiš, disciplina - rekla je Jovana i otkrila šta joj je slaba tačka, prenosi Gloria.

- Imam problem sa sladoledom, kada dođe leto to je moja slaba tačka. Ne jedem ga uveče, a preko dana retko.

Svakog dana moram da kupim dva kilograma sladoleda i pojedem to. To mi je baš slaba tačka - pojasnila je ona u emisiji „Ako progovorim”.

Gloria

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading