Sloboda Mićalović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sloboda Mićalović rođena je u Leskovcu. Glumica je u gradu na jugu Srbije živela sa roditeljima i sestrama Mirjanom i Draganom. 

One su sve kao lutke, nisu za džabe ove dve glumice. Nismo imali probleme s njima nikada, samo što su nekako oduvek imale taj visoki stav, osim njihovog tate, on je bio fin čovek i vrlo komunikativan. Istina, voleo je da popije, ali to na nas komšije nije uticalo. Javljao se svima i nekako bio, onako, glasan, pozorište i glumu je nosio svuda sa sobom - rekla je komšinica, pa nastavila:

Nakon što je Dragan preminuo, one su otišle, prodale stan i nikad se ovde nisu vratile. Sloboda je uvek furala ovaj fazon koji sada ima, negovana ali neupadljiva, dok je Dragana do srednje škole bila u fazonu kao svetske zvezde tada. Nosila je stalno široko, dukserice dva broja veće, široke one farmerke što je nosio onaj crnac reper... Fifti Sent, e taj, sećam se toga jer je i moj unuk bio opterećen tim nekim čudnim stilom.

Mićalović

Foto: Printscreen/instagram

 

Komšija je ipak imao drugačije mišljenje o Slobodi

Ja sam čuo da se ona stidi svog rodnog mesta. A video sam i da je pričala kako nema gde da dođe kad dođe ovde, pa spava po hotelima. To što spava po hotelima, nismo joj mi krivi, a ako se zaista stidi svog rodnog mesta, pa i mi se stidimo nekih njenih uloga i nikom ništa - naveo je on, pa dodao: 

STIDIMO SE NJENIH ULOGA, TRIPUJE VISOKI STAV! Komšije Slobode Mićalović razvezale jezik, šokantne tvrdnje na račun glumice!

Printscreen

 

Njen otac je bio skroz dobar čovek, one su oduvek tripovale neki visoki stav i bile kao nešto sve na nivou. Sloboda je stvarno gledala da pobegne odavde što pre i kad joj je otac umro, brzinom svetlosti su spakovale majku i odvele za Beograd. Šta njoj smeta i što se stidi svog mesta nije mi jasno ni dan-danas, pa i veće face od nje su iz ovog grada pa se ne stide odakle su - rekao je nedavno Slobodin komšija za "Kurir". 

Tamo nemam više nikog svog

Sloboda Mićalović je svojevremeno za domaće medije emotivno govorila o svom rodnom kraju.

- Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. Trebalo mi je vremena da se naviknem na boravak u hotelu… Prvo nisam mogla da se osvestim da sam u Leskovcu, imala sam utisak kao da sam u nekom drugom gradu koji mi je jako poznat… Ljudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci - rekla je Sloboda tada za Gloriju.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading