Sloboda Mićalović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Glumica Sloboda Mićalović važi za jednu od omiljenih na našoj javnoj sceni, a snimanje serije „Bilo jednom u Srbiji“ vratilo ju je u njen rodni Leskovac.

Glumica je svojevremeno za domaće medije emotivno govorila o svom rodnom kraju.

Sloboda Mićalović

Foto: ATA Images

 

- Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. Trebalo mi je vremena da se naviknem na boravak u hotelu… Prvo nisam mogla da se osvestim da sam u Leskovcu, imala sam utisak kao da sam u nekom drugom gradu koji mi je jako poznat… Ljudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci - rekla je Sloboda tada za Gloriju.

- Bila sam na mestima na kojima su se dešavale neke bitne stvari u mom životu… Recimo, snimali smo kadrove u crkvi u Vučju, gde smo krštene moja sestra Dragana i ja i gde smo s roditeljima provodile svaki vikend. Snimali smo i u Dev kazanu i na Đokinim virovima… Sva ta mesta me duboko vraćaju u jedan bezbrižan period života - dodala je glumica.

Kako je istakla, otkako se preselila u Beograd, Leskovac je posećivala samo zbog društva.

U LESKOVCU NEMA VIŠE NIKOGA, SPAVA U HOTELU! Sloboda Mićalović progovorila o rodnom kraju!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Moji prijatelji su uglavnom po Evropi, povremeno se nađemo ‘dole’ i prisetimo se raznih događaja - ističe Sloboda.

- Bilo je divno što sam za dvadesetak dana, koliko sam provela na setu, obišla sva ona draga mesta na kojima nisam dugo bila. Imala sam potrebu da posetim crkvu u kojoj su me roditelji krstili. Jedva sam je pronašla, iako znam da je u selu Vučje pored grada. Obilazila sam okolinu, gde su roditelji znali da sestre i mene vode na izlete i vikende. Dirljivo je kad vidiš opet sve to odakle si krenuo i uspeo nešto da uradiš, onako kako si zacrtao - naglasila je ona tada za pomenuti medij.

Podsetimo, pre nego što je započela svoju veliku ljubavnu priču, glumica je imala romantičnu vezu sa srpskim rediteljem i mužem Milene Vasić, Jugom Radivojevićem.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading