Goga Sekulić o privatnom životu
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Goga Sekulić je prokomentarisala situaciju na estradi, mnoge kolege je optužila da ne umeju ni dobar dan da kažu, a onda se prisetila kako joj je otac branio da bude pevačica.

Sad je lakše postati poznat, izdaju dva albuma i to su zvezde - istakla je Goga i precizirala da istom brzinom kojom postaju poznati, mnogi padaju u zaborav.

- Traju kao mleko, i to ono u tetrapaku. Komentarisala sam to baš nedavno sa jednom koleginicom, da li je bilo lakše pre ili sada napraviti karijeru. Rekla sam da je lakše sada, uđeš u rijaliti, snimiš nešto, još ako imaš nekog ko stoji iza njih finansijski da mogu to sve da izguraju, da dođu do najboljih saradinika, stilista, šminkera, spotova… Neko ko ne zaslužuje dobru pesmu dobije je - navela je pevačica, pa se prisetila svojih početaka.

Goga Sekulić

Foto: ATA Images

 

- Krenula sam iz kuće, morala sam da završim fakultet da bi me roditelji pustili da pevam. Bili su protiv toga, pogotovo otac koji je imao kontakta sa estradom u to vreme i znao kako to sve funkcioniše. Glas sam nasledila od majke i ona lepo peva, ali nije se bavila time - rekla je Sekulićeva i dodala:

- Na javnoj sceni sam 25 godina, pre toga sam bila amaterka i gledam sada nekako da budem praktična, da ispoštujem medije. Uživam i da se odmaram, a kad radim nastupe i u studiju, onda je to kao da sam prvi put na sceni - rekla je Goga, pa pohvalila koleginicu Sandru Afriku.

- Sandru mnogo volim, nas dve se znamo oko 15 godina, odlična je domaćica, ona je jedna skromna i opuštena devojka iz grada. Volim takve likove, a mnogo uspeha je napravila u karijeri, visokobudžetni album joj je i ovaj sada - rekla je Sekulićeva.

 

Potresna ispovest Goge Sekulić o tragediji koja joj je promenila život 

 

Pevačica je pre sportiste bila u braku sa Igorom Ramovićem. Samo dva meseca nakon venčanja, Igor se razboleo od teške bolesti i preminuo, a Sekulićeva je ostala udovica. Njih dvoje venčali su se davne 2013. godine, a pevačica je do poslednjeg dana bila uz svog prvog supruga. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Da se ne uvrede neke velike zvezde, koje su na sceni 30 godina, poput Brene, Cece, Dragane Mirković, Čole, oni su pre svega normalni, lepo se jave, pre nego neki klinci, meni se uglavnom svi javljaju, a tako neki ne znaju ni da se pozdrave - zaključila je za Grand Goga.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading