Dragana Mirkovic
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Dragana Mirković nedavno je saopštila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Pevačica je u saopštenju otkrila da njih dvoje već tri godine ne žive pod istim krovom. 

Dragana se, nakon zvaničnog saopštenja nije oglašavala o ovoj temi, a ovako je svojevremeno govorila o upoznavanju sa Bijelićem. 

Tonija je upoznala na jednom nastupu i bio je uporan da je osvoji.

- Za dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Kada je jednom, tad na početku, došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam se i rekla da nije trebalo - ispričala je Dragana jednom prilikom.

Dragana Mirkovic

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest - dodala je ona.

- Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga. Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: "Kako je mali namazan!". Nije mi tražio broj telefona, ali je u kesicu sa poklonom stavio i svoju vizitkarticu - zaključila je tada.

Podsetimo, Dragana je u saopštenju za javnost navela da je dala "sve od sebe da se brak sačuva", ali da u tome nije uspela, dok je evidentno da tokom ranijih godina ni u snovima nije mogla da prepostavi kako će njena priča sa Tonijem doći do kraja.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ja

25.04.2024 08:12

Za one koji ne znaju a ne znaju mnogi pokloni se odmah otvaraju ispred persone koja vam je dala poklon.

ja

25.04.2024 08:12

Za one koji ne znaju a ne znaju mnogi pokloni se odmah otvaraju ispred persone koja vam je dala poklon.