Goga Sekulić
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Goga Sekulić razvela se od sportiste Uroša Damjanovića pre nešto više od četiri godine, a starateljstvo nad zajedničkim sinom Vasilijem Andrejem poveren je njoj. Iako je razvod uzburgao javnost, mnoge je podsetio na to da je pevačica pre sportiste bila u braku sa Igorom Ramovićem.

Samo dva meseca nakon venčanja, Igor se razboleo od teške bolesti i preminuo, a Sekulićeva je ostala udovica. Njih dvoje venčali su se davne 2013. godine, a pevačica je do poslednjeg dana bila uz svog prvog supruga.

Goga Sekulić

Foto: Ataimages

 

Njih dvoje venčali su se davne 2013. godine, a Sekulićeva je jako mlada ostala udvica, tada je jednom prilikom izvor otkrio detalje Igorove bolesti, kao i da je pevačica do poslednjeg dana, bila uz svog supruga.

- Igor je ubrzo nakon svadbe osetio bolove u stomaku zbog čega je posetio lekara. Konstatovan je rak debelog creva. Za operaciju u Nemačkoj bilo je neophodno 20.000 evra koje su supružnici dostavili tamošnjim doktorima, ali je bolest brzo napredovala, te za operaciju nije bilo vremena - rekao je tada izvor.

- Goga je sve vreme bolesti bila uz njega, bukvalno do poslednjeg momenta. Umro joj je na rukama dok mu je pričala kako će, kad ozdravi, otići na medeni mesec. Trudila se da mu ulije nadu, ali bilo je uzalud - tvrdio je izvor za "Blic".

Goga Sekulić o privatnom životu

Foto: Youtube/Printscreen

 

Pevačica je i sama potvrdila ove navode, a kako ističe od njegove smrti ostali su ožiljci i velika dugovanja.

- Dok sam ga držala na rukama, još malo se pomerio, ali su mi doktori rekli da mu je duša tada napustila telo - izjavila je ona, pa otvoreno ispričala o finansijskoj krizi u kojoj je bila, zbog troškova za lečenje supruga, koji su bili papreni.

- Posle Igorove smrti sam ostala sasvim sama. I danas, kada je godišnjica od njegove smrti uveliko prošla, plaćam dugove koji su ostali od njegovog lečenja. Mi smo išli kod najboljih svetskih lekara i pokušavali sve da uradimo da ga spasemo, ali nije nam se dalo. Sve račune iz bolnica sam preuzela na sebe - rekla je pevačica 2014. godine.

Podsetimo, Goga je nedavno progovorila i o problemu sa kojim se suočava njen sin, a reč je o govoru, zbog kojeg su bili prinuđeni da potraže pomoć stručnjaka.

 - Dete mi kasni u govoru! Sada idemo kod logopeda. On je navikao, kao i sva muška deca ''on okom, mama skokom'', ali naravno nije samo to u pitanju. Konkretne promene sam videla sa nepune dve godine kada je Vasilije prestao da me zove. Odlučila sam da se vratim u Beograd i potražim pomoć naših stručnjaka. To je velika muka, velika borba - rekla je Goga tada u jednoj emisiji na Pinku.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading