Goga Sekulić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Pevačica Goga Sekulić je uvek bila otvorena kada je njen privatni život u pitanju, pa je jednom prilikom i javno priznala da je 2001. godine podigla kredit kako bi izdala album "I lepša i bolja".

Za drugi album sam podigla kredit i do pre par godina sam otplaćivala 300.000 franaka, švajcarac je varirao. Taj album se isplatio, a desilo mi se i da snimim album i to bude promašaj. Dešavalo mi se da odem kod Marine Tucaković ili kod Kopca i da im kažem da li mogu u delovima da otplatim ili dam kaparu, i nikada nismo imali problem. Oni znaju da sam korektna - rekla je Goga za domaće medije.

Skinula se Goga Sekulić

Printscreen

 

Već nekoliko godina šuškalo se da postoji mogućnost i da snimi film o svom životu.

- Postoje neki dogovori za snimanje filma o mom životu, videćemo šta će to biti. Bilo je u mom životu i tuge i radosti, ali meni je jadno, neka se neko ne naljuti, da se kada se promoviše album kuka i govori o tužnim stvarima. Da sam ikada želela, mogla sam debeli marketing da imam kada bih iznela šta sam sve prošla u životu - dodala je pevačica.

Ipak, ono što najviše zanima javnost je da li pevačica planira ponovo da se uda i ima još dece.

- Nikad ne reci nikad... mislim da neću stati opet na ludi kamen. Volela bih da dobijem još jedno dete, ali ne moram da se udajem. Ne kajem se toliko što se nisam kao mlada ostvarila kao majka. Gde mi je pamet bila sa 25, sada bih imala petoro dece. Ja ne žurim nigde, ostvarila sam se ko majka, e sada želela bih još jedno dete, pa ćemo videti - zaključila je Sekulićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading