Teya Dora
Foto: Stock/Foto: E Stock

Pesma Evrovizije održaće se u Malmeu, 7., 9. i 11. maja 2024. godine a na najvećem Evropskom talmičenju predstaviće se čak 37 zemalja. Kladionice po pitanju izbora pobednika, iz dana u dan trpe promene, a sada je lista favorita nešto drugačija čak i za našu predstavnicu.

Naime, prvih pet zemalja, favorita za pobedu su: Hrvatska, Ukrajina, Italija, Švajcarska i Holandija, naše komšije su na prvom mestu favorita i imaju odlične predispozicije za pobedu.

Teya Dora

Foto: Alo/Masonri Jošida

 

Naša predstavnica Teya Dora koja će se predstaviti pesmom Ramonda, pre nekoliko dana je bila na 23. mestu, pa na 22., a nije se mnogo popela pa je sada na 21.

Najveći pad u ovoj igri zabeležio je Island, koji je sa petog spao na 18. mesto.

Podsetimo, kod nas ne prestaje da se diže prašina oko naše predstavnice i toga da li je trebala da pobedi ona ili njena konkurencija Breskvica zbog čega je održan i neslavni protest.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
zora

12.03.2024 18:26

Pred svaku Evroviziju smo dobri, skacemo, slusaju nas i vola kad ono mi medju poslednjima. Uvek ste voleli da prvo kazete hop.......Pesma je nikakva a mozda bi neko mogao da mi kaze sta je kod nje ime a sta prezime.