Milos Bikovic
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Fotografije eksplicitnog se*sa Miloša Bikovića sa zanosnom plavušom pojavile su se na društvenoj mreži X.

Mnogi su, naravno pogrešno, pomislili da je reč o kadru iz visokobudžetnog por**a. Oni koji pomno prate karijeru jednog od najpopularijih glumaca ne samo u Srbiji već i u Rusiji odmah su reagovali i objasnili da je reč o sceni iz veoma gledane serije „Lutkice“.

Serija je emitovana pre dve godine u Rusiji, Biković igra glavnu mušku ulogu Andreja Mirikina, dvadesetsedmogodišnjaka koji vodi agenciju za odnose sa javnošću.

Njegovu suprugu tumači glumica Oksana Akinšina, koja je za ruske medije rekla da je Biković bio „savršen“.

- Imamo mnogo zajedničkih scena, Miloš je bio savršen u svakoj, a posebno mi je značilo što je tokom kadrova se*sa bio kul - istakla je ruska glumica. 

Biković je, komentarišući svoj lik - mladića koji je na putu ka uspehu iskoristio mnoge, pogotovu žene, i u trenutku kada je pomislio da je na vrhuncu sveta, doživeo je sunovrat - istakao da „odlično razume svog junaka“ .

- Nisu njegove godine daleko od mojih. On je u romanu stranac i došao je u Moskvu sa željom da se izbori za svoje mesto. Moskva, kao i svaki megalopolis, stavlja čoveku amove i obavezu da uspe u tom svetu. Zato ljudi koji dođu u megalopolis ponekad pomisle da moraju na naoštre kandže i zube i da gazeći druge živote uspeju da se popnu na društvenoj lestvici. Nekada takav život dovodi do uništenja ljudske duše, što će se dogoditi i njemu. On je krenuo na sve ili ništa - rekao je za domaće medije Biković i dodao:

- Serija ima efikasnu poentu: dok ne platiš, nećeš znati cenu ničemu na ovom svetu.

Piše: Z.Z.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading