Breskvica, Teya Dora
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Neviđena prašina se podigla oko predstavnice na Evroviziji Teya Dore i njene konkurencije Anđele Ignjatović Breskvice, a fanovi su zapretili nemirima na ulici za vikend.

Ipak, Breskvica i Teya Dora mirno promovišu svoje numere.

Teya Dora i Breskvica suočile su se nedavno, a nakon što je Anđela otkrila sve o njihovom odnosu van kamera, istog se dotakla i srpska predstavnica na Evroviziji.

- Slegli su mi su utici pomalo. Super se osećam, stvarno velika čast da predstavljam baš ja Srbiju na Evroviziji ove godine. Baš polako krećemo i sa pripremama. U stvari ne polako. Baš smo krenuli zapravo sa pripremama. Ja već razmišljam o idejama za nastup, kako to da napravimo još veće za veći stejdž. I eto, bukvalno kako se završilo, prošao je jedan dan, malo smo se opustili i već su sledeće stvari došle na red - rekla je ona.

Breskvica i Teya Dora

Foto: Blic tv printskrin

 

Kaže da neće menjati nastup osim jednog detalja:

- Na nastupu na Evroviziji se ništa neće promeniti u smislu priče koju smo hteli da pokažemo, koja je povezana sa pesmom. Ali će se promeniti u smislu da - evo mogu da otkrijem, pošto mislim da sam već negde to rekla - da će kamen biti mnogo veći, sve će biti mnogo veće i takođe još neke elemente ćemo ubaciti. U svakom slučaju, samo još više da dočaram tu priču koja će sada biti na tom većem prostoru. Pesmu ću pevati na srpskom - rekla je Teya Dora.

Otkrila je ko bi po njenom sudu osim nje i Breskvice mogao da iznese titulu predstavnika na Pesmi za evroviziju.

- Pa iskreno Konstrakta i Zorja, ako mogu da odaberem dva izvođača. Ako moram između njih da biram, ajde da kažem Zorja, pošto Zorja nije bila do sada, Konstrakta jeste, ali meni lično obe imaju fenomenalan nastup i pesmu - istakla je.

Negativne komentare gotovo da i ne čita:

- Na ovako velikom događaju, velikom takmičenju koje smo imali, mislim da je očekivano da svako ima neki svoj izbor. Ja se stvarno nisam bavila negativnim komentarima i generalno nemam običaj da idem sad i da čitam ispod YouTube-a komentare, da čitam komentare po Twitteru. Ono što ja čitam je što meni stigne na moj Instagram, uglavnom na Instagram, na TikToku ne idu toliko poruke, ali na Instagramu, ono što sam ja čitala, ja ne znam, mislim to je prelepo, ljudi su presrećni i najbitnije od svega meni je što sam uspela da prenesem tu emociju koju sam ja želala.

Breskvica i Teya Dora

Foto: Blic tv printskrin

 

Teya Dora se dotakla i odnosa sa Breskvicom.

- Apsolutno, apsolutno, apsolutno smo se podržavali pre ovoga, tokom takmičenja pomagale jedna drugoj, davale savete, čak je bilo i nekih tehničkih stvari koje nismo skapirale u jednom pa smo pitali, hej, znaš, kako da ovo rešimo?! Mislim u svakom slučaju jako, jako i dalje se podržavamo, naravno - zaključila je Teya Dora za Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading