GLASALA SAM PO PROCEDURI! Sajsi MC  šokirala izjavom, javno priznala zašto je Breskvicu ostavila sa nula poena!
Pink printskrin

U finalu takmičenja "Pesma za Evroviziju 2024" dva najveća favorita bile su mlade muzičke zvezde Anđela Ignjatović Breskvica i Teodora Pavlovska, Teya Dora, a dok je Breskvica dobila značajno više glasova publike, stručni žiri dao je prednost Teya Dori.

Breskvica

Printscreen/AmiGShow

 

Jedna od članova žirija bila je i Sajsi MC, koja se našla u centru skandala jer je Breskvici dala nula bodova, zbog čega je naletela na osude javnosti. Breskvica je inače imala 45.160 poruka, a Teya Dora 28.114 SMS glasova.

Sajsi se sada oglasila za medije i dala svoj komentar na trenutnu situaciju i spekulacije da je glasanje namešteno.

- Moja dužnost nije da bilo kome šta objašnjavam, ja sam bila deo stručnog žirija, koji glasa po predviđenoj proceduri i ne vidim prostor da se dalje vodi polemika - bila je jasna pevačica za "Telegraf".

Teya Dora

Foto: E Stock

 

Inače, kompozitor Dragan Brajović Braja i jutjuber Andrija Jo su imali žestoke komentare na Sajsinih 0 bodova Breskvici.

- I tako jedan mediokritet LGBT ikona, drugosrbijansko čedo, muzička nebitnost.com, odluči ovu svinjariju svojim glasanjem. 12 poena Teya Dori i nula Breskvici, nisu nama potrebni Briti, Skipetari i ostali Srbomrzci - napisao je Braja putem platforme "Iks".

GLASALA SAM PO PROCEDURI! Sajsi MC  šokirala izjavom, javno priznala zašto je Breskvicu ostavila sa nula poena!

Foto: ATA Images

 

- Srećan sam mnogo zbog Tee, kao što ste videli, ona i Breskvica su bili moji favoriti. Ali me mnogo pogodilo i stvarno ne volim kada neko iz žirija vidno i namerno ošteti učesnika koji važi za najvećeg favorita i da mu nula glasova kao što je sa mnom bila situacija kad sam učestvovao i kao što se sad desilo sa Breskvicom. Pogotovo mi ovo sad deluje kao izrugivanje devojci od 20 godina koja nikome ništa loše nije uradila. Nije lepo - rekao je Andrija putem pomenute platforme.

Podsetimo, članovi žirija u finalnoj večeri bili su: Zoran Živanović (Žika Zana), Ivana Rašić (Sajsi MC), Dejan Petrović, Aleksandar Sedlar i predsednik žirija bila je Marija Šerifović, koja je 2007. godine dovela Evroviziju u Srbiju.

BONUD VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading