PESMA JE MARKETINŠKI TRIK Breskvica je bila zaljubljena u njega, posvetila mu pesmu, a on oštro odbrusio!
Foto: Alo/Printscreen

Popularna pevačica i takmičarka na Pesmi za Evroviziju, Anđela Ignjatović Breskvica, svoju muzičku karijeru započela je zajedno sa svojim tadašnjim partnerom, reperom Mihajlom Veruovićem Vojažom.

Breskvica i Vojaž tada su važili za jedan od najidealnijih ljubavnih parova, a njihov prekid veze bio je veliki šok za javnost.

Iako se nakon raskida dugo nije oglašavala, Breskvica je tada odlučila da sve što ima da kaže ispriča kroz stihove pesme koju je navodno napisala upravo tim povodom.

Naime, Breskvica je objavila pesmu Srećan put (Bon Vojaž), u kojoj je kako je sama rekla, kroz tekst objasnila zašto se nije oglašavala u medijima kao i razlog samog raskida.

Vojaž

Promo

 

Nakon objavljivanja pesme oglasio se i sam Vojaž koji nije bio saglasan sa porukom numere.

- Dobra je pesma, samo puno stvari koje nisu tačne, kao na primer da sam varao to nisam radio nikada u životu i ostale stvari koje se pominju u pesmi nisu rađene... To je marketinški trik misli, ali svakako pesma lepo zvuči, samo ti neki detalji nisu tačni - poručio je Vojaž tada putem svog Instagram profila.

Nešto kasnije o tome je javno govorila i Breskvica, te otkrila u kakvo su odnosu ostali.

Nismo ostali prijatelji. Ne čujemo se, nema potrebe. Nema zle krvi, sa srećom, sve top, ali mislim da nema potrebe za bilo kakvim kontaktom - rekla je ona tom prilikom za "Telegraf".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading