Breskvica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Mediji u regionu su raznoliko opisivali nastup i pesmu Anđele Ignjatović Breskvica na "Pesmi za Evroviziju".

Neki hrvatski mediji su je nazvali "poklonicom đavola" zbog provokativnog stila i teksta pesme koji su, po njihovom mišljenju, kontroverzni.

Breskvica

Foto: Printscreen/RTS

 

Posebno su kritikovali njen izbor odevne kombinacije sa krilima anđela, što su smatrali ironičnim

S druge strane, prištinski mediji su interpretirali tekst pesme kao "poziv na tobožnji progon naroda s Kosova, kako bi Srbi dobili potpunu kontrolu nad teritorijom", izazivajući kontroverze.

Nakon nastupa, na društvenim mrežama su se pojavile brojne uvredljive reakcije, ali su građani osudili takve pogrdne komentare.

Breskvica

Foto: Printscreen/RTS

 

Nakon što je saznala da je prošla u finale, oglasila se i Breskvica.

- Što se tiče same pesme, želim da ostavim prostor ljudima da shvate pesmu kako god žele jer to je lepota ovog posla - rekla je Anđela Ignjatović Breskvica.

Mlada pevačica ima podršku dvostruke predstavnice Srbije na Evrosongu.

- Breskvica je jako fina devojčica i ona je uvek čini mi se imala prave vrednosti. Što se tiče same pesme, Gnezdo orlovo, meni se lično jako sviđa. Smatram da, poznavajući je, mislim da nije imala nikakvu zadnju nameru, niti da su se tu provlačile neke nepodobne poruke. Bilo kakva provokacija. Verujem da je to pogodilo. Ja sam apsolutno protiv svakog vida internet nasilja, nasilja uopšte. Ne opravdavam bilo koju reč koja je izrečena, ne samo o Anđeli - rekla je Sanja Vučić.

Njeno mišljenje dele i druge pevačice.

- Ona je preslatka i prelepa, pretalentovana. Držim joj palčeve da pobedi - rekla je Svetlana Ceca Ražnatović.

- Dopala mi se Breskvica, dopala mi se i pesma njena i njeno izvođenje ni sve mi je to bilo onako na mestu - istakla je Snežana Đurišić.

Kurir

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading