MNOGE  PEVAČICE GRADE KARIJERU PREKO KREVETA! Zejna iznela šok tvrdnje o ponudama menadžera i diskriminaciji
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Pevačica Zejna Murkić važi za jak vokal na javnoj sceni, a ove godine će se boriti da predstavlja Srbiju na Pesmi za Evroviziju u Malmeu.

Murkićeva je nakon prošlogodišnjeg izbora za PZE priznala da je dobijala razne ponude od muškaraca iz sveta muzike koji su želeli da ulažu u njenu karijeru, ali da nikada to sebi nije dozvolila.

- Nudili su mi se menadžeri i sponzori, hteli su da ulože u mene, ali uvek to ima neku pozadinu i cilj. Nisam htela preko kreveta da gradim karijeru, kao neke pevačice. Pevačice su prihvatale to šakom i kapom, pa se podrazumeva da, ako ste na estradi, morate da se povinujete nekome. Nisam tako htela da radim, sve sam morala sama. Odmah da se ogradim, kada bismo moja ćerka i ja bile na ivici egzistencije, možda bih i prihvatila nečiju pomoć, ali dokle god mogu da zarađujem, ta opcija otpada - kazala je pevačica svojevremeno, pa dodala:

- Ovim poslom se dugo bavim i uvek sam se trudila da ćerku ne zapostavljam zbog toga. Volela bih da imam petoro dece, ali to je lako reći. Nisam rođena u bogatoj porodici, nemam sponzore, koji me guraju, tako da je moj put bio težak od početka. Sve sam sama radila, zarađivala i mnoge kolege se čude kad pokažem koliko sam sigurna u sebe. Sve to dođe i s godinama - naglasila je Zejna.

Zejna Murkić

Alo

 

- Ljudi su me iz neznanja diskriminisali. To je stanje psihe i ja nisam za to odgovorna. Rastuži me ako shvatim da u okolini imam samo takve ljude i nemam s kim da radim. Danas se stanje promenilo u odnosu na pre, na primer, 20 godina, ali postoje podele na svim poljima, ne samo na ovu temu. Ne družim se previše s ljudima sa estrade. Imam ljude koje poznajem ceo život. Estrada je iskompleksirana, glumataju pevači previše pred kamerama, a privatno su drugačije ličnosti. Ne mogu da sedim bilo gde, gde treba da budem nešto što nisam. Pre svega, mnogo se laže kad je bakšiš u pitanju - zaključila je Zejna tada za Republiku.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading