Nikolija
Foto: Promo/Foto: PrihvatnaArhiva

Pevačica Nikolija Jovanović pažnju javnosti privukla je kao ćerka folk zvezde Vesne Zmijanac.

Kada je Jovanovićeva počela da krči svoj muzički put davne 2011. godine, izgledala je totalno drugačije u odnosu na danas, a imala je i dugu plavu kosu.

Uskoro ju je zamenila braon nijansama, kojoj je ostala verna svih ovih godina.

OVAKO JE NIKOLIJA IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA! Vesnina ćerka promenila lični opis, šok transformacija!

Printscreen

 

Često je menjala imidž, pa smo je mogli videti sa šiškama ili bez njih, s kratkom ili dugom frizurom, a neretko fascinira neobičnim modnim kombinacijama, pa tako možemo primetiti da itekako prati svetske trendove.

Međutim, Nikolija je išla i pod nož kako bi korigovala delove tela koji joj se nisu dopadali. Hirurškim zahvatima promenila je nos, jagodce i povećala grudi, a zbog jedne korekcije je čak i zažalila.

OVAKO JE NIKOLIJA IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA! Vesnina ćerka promenila lični opis, šok transformacija!

Printscreen

 

- Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam kompleks, bila sam ravna kao daska. U dvadesetim mi je operacija pomogla da se osećam dobro u svom telu, ali sada u tridesetim, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih ugradila silikone. Nemojte mi reći da to sada mogu da promenim, to bi zahtevalo mnogo ožiljaka - rekla je nedavno Nikolija na Tiktoku i dodala:

- Druga glupost koju sam napravila, a koju sam ispravila, su usta. Moja divna, prelepa usta sam uradila zbog mode koja traje i dan danas. Tada je bilo samo trajnih operacija usana i ona su se vremenom izobličila, izgledala sam kao patka, sve je bilo neravno. Prošle godine sam izvadila sve neprirodno iz usta i sada ponovo imam svoja, prirodna usta, iako sam nažalost morala da prođem kroz operacioni proces. Velika su, lepa i ne znam šta mi je to trebalo. Uradila sam trajnu šminku, pa uvek izgledam kao da imam neki karmin, time sam zadovoljna, a uradila sam i obrve i takođe mi je žao što sam ih u srednjoj školi iščupala, ni to ne bih nikada ponovo uradila, priznala je pevačica koja je istakla da se ne kaje zbog operacije nosa jer je imala devijaciju, kao i i da u gornjoj vilici nema prirodne zube - priznala je ona u jednom video snimku koji je postavila na pomenutoj mreži.

Podsetimo, Nikolija ima ćerku sa kolegom Reljom Popovićem.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading