Jelena Tomašević
Foto: Privatna arhiva/Ivica Nikolić

Pevačica Jelena Tomašević rođena je u Negotinu, ali su njeni roditelji odlučili da njihov dom bude u Kragujevcu gde je ova pevačica provela najbezbrižniji deo svog života o čemu pričaju njene komšije, prijatelji i sugrađani.

Sugrađani iz Kragujevca imali su samo reči hvale za pevačicu.

- Jelena je i kao mala bila super i sada je super. Ponosan sam na njen uspeh, svaka joj čast. Dolazi često, a od kada joj je otac umro i češće. Sve najlepše joj želim - rekao je jedan komšija, a tetka pevačice ne krije koliko je ponosna na Jelenu: 

- Tetka mora da kaže sve najlepše kao što i jeste. Super je u Kragujevcu, boli glava. Tu je odrasla, tu je njena rodna kuća. Familija smo. Pamtim je samo po lepom i dobrom. Vaspitano i kulutrno dete od dobrih roditelja. Uradili su svi i ona i Darko, sve što je mogla da uradi uradila je da mu produži život, da ga spase, ali nažalost nije mogla. Divna je Jeca - kazala je Jelenina tetka, pa nastavila:

SMRT U PORODICI SLOMILA JELENU TOMAŠEVIĆ: Sve je učinila da ga izleči, mnogo se žrtvovala

Ivica Nikolić

 

- Otac joj je predivan bio, nažalost preminuo je. Ona je to teško podnela, kako ne. Hoću da joj poručim da se drži, da je hrabra, da je svi volimo, i da je najbolja - rekla je ona kroz suze.

Komšinica koja živi nedaleko od pevačice kaže da je Jelena dala sve od sebe da pomogne ocu.

- Jako je teško, jako teško je podnela, mnogo se žrtvovala, mnogo pomagala, mnogo ga lečila, mnogo ga vodila kao i brat, stvarno su... Znaš šta kada je jedna složna porodica onda to mora da ide zajedno, ne može to da jedno da vuče na jednu stranu, drugo... To je težak period ali proći će i to kao i sve nas starije koji smo ostali bez roditelja. Samo neka joj je dete život i zdravo i neka bude napredno i daće bog da nam podari još jedno pa bilo Nina ili Nikola nebitno, ali nama bi stvarno bila želja - rekla je komšinica koja živi nedaleko od Tomaševića za emisiju Metar moga sela, koja se emituje na Blic televiziji.

Podsetimo, Jelena je svoju karijeru započela tako što je nastupla sa Kulturno umetničkim društvom, dosta joj je pomogao Bora Dugić, a njen talenat je prepoznao i poželeo da unapredi Željko Joksimović.

BONUS VUDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading