Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
Foto: Alo/Alo

Tokom karijere poznatog glumca Ivana Bosiljčića, žene je uglavnom zanimao ljubavni život ovog zgodnog zavodnika, a poznatno je da je u već dugi niz godina u braku sa pevačicom Jelenom Tomašević.

Ipak malo ko zna da je nakon raskina veze sa Jelenom, koja je trajala godinu dana, Bosiljčić uplovio u ljubavnu vezu sa poznatom balerinom.

Upravo tada, 2009. godine, pevačica je dobila od Sergeja Ćetkovića pesmu Da mi je da mi se vrati moj dragi, te na početku nije želela da je prihvati.

- Neću ja da budem jadnica i da mu pevam da mi se vrati -  rekla je Jelena tada, ali ipak se sve drugačije odigralo.

U to vreme, Bosiljčić je važio za najpoželjnijeg muškarca, dok mu je serija Ranjeni orao donela veliku popularnost među ženama. Devojke su ga obožavale i u velikom broju dolazile na njegove predstave, mnoge su želele da ga upoznaju.

Nakon raskida sa Jelenom, Ivan se upustio u  ljubavnu vezu sa  balerinom Lidijom Novaković. Spojio ih je mjuzikl Cigani lete u nebo, Lidija je bila deo baletske postave, a Ivanu je pripala glavna uloga.

Lidiji su lepota i fotogeničnpost donele i posao modela, a osim što se bavi baletom u Pozorištu na Terazijama, imala je angažmane i kao fotomodel.

Ivanova tadašnja izabranica, navodno je učestvovala na izboru za Mis Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu.

Međutim, njihova veza trajala je par meseci, nakon čega je glumac obnovio vezu sa Jelenom Tomašević, kada je pevačica konačno odlučila da objavi pesmu Da mi je da mi se vrati.

Par je 2011. godine stao na ludi kamen, a kruna njihovog braka jeste ćerkica Nina.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčič

Printscreen

 

Podsetimo, glumac Ivan Bosiljčić trenutno je u žiži interesovanja zbog uloge u filmu Jorgovani gde se ponovo pojavljuje sa dobro poznatom koleginicom Slobodom Mićalović. Gledaoci će ponovo imati priliku da na malim ekranima vide čuveni ljubavni duo, ipak sada u totalno drugačijem svetlu nego što smo navikli. Komentari publike uglavnom su pozitivni, a Bosiljčić je ponovo postao miljenik ženskog dela publike.

Kurir

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading