Breskvica
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Pevačica Iva Lorens jedna ne od takmičarki na manifestaciji Pesma za Evroviziju sa numerom Dom.

Iva će kroz pesmu predstaviti svoj privatni život.

- Ja sam kao na nekom letnjem kampu - rekla je pa nastavila o tome kako je pesma nastala.

Krenulo je sa baladom, ali nisam želela da se takmičim sa baladom. Zvuči kao divna uspavanke. I onda ide taj brži deo koji predstavlja moj životu u Berlinu. Kada ti počinješ da se osamostaljuješ i budeš sam u drugoj državi. Tri minuta da je dovoljno da ispričaš celu priču - kaže Iva, koja je dodala da je čula dosta pesama ali joj je jedna posebno privukla pažnju.

Breskvica

Printscreen/AmiGShow

 

- Hristina ima lep glas, drago mi je da se prijavila - rekla je ona.

Iva je takođe prokomentarisala i situaciju Anđele Ignjatović Breskvice.

- Ja mislim da svako ko se prijavljuje za ovu platformu nema lošu poruku, mislim da je i ona jednako uzbuđena kao svi mi. Zanima me da vidim kako to sve izgleda i šta je ona pripremila, ali ljudima je zanimljivo da pričaju pa će svi pričati dok ne vide šta će biti - istakla je Iva za "Blic".

Pesma mlade pevačice Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvica, kojom će se predstaviti na Pesmi za Evroviziju '24, izazvala je velike polemike na mrežama.

Naime, dok jedni hvale Anđelu ističući da je lepo pevati o domoljublju i zemlji iz koje potičes, korisnici Tvitera iz Hrvatske, ali i Albanije smatraju da Anđela ima "genocidnu pesmu", što je krajnje skandalozno sa njihove strane, budući da mesta takvim navoda nema.

- "Poslednja rečenica, prema mom mišljenju, u potpunosti pojašnjava nameru ove pesme. To znači da će Albanci 'nestati' s Kosova i da će Srbi u potpunosti imati kontrolu nad teritorijom. To znači legitimisanje masakra i etničkog čišćenja nad Albancima na Kosovu" - između ostalog je napisao on, što je izazvalo burne reakcije i ljudi smatraju da ovo nema veze sa istinom.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading