Severina
Foto: Privatna arhiva/Foto: RTV HRT 1

Hrvatska će uskoro izabrati svog predstavnika za Evroviziju, a ovogodišnji "povratnik" na tom festivalu je grupa Let 3 koja se predstavila pesmom "Babaroga". 

Kao "članica" te grupe na binu je izašla i pevačica Severina Vučković.

Članovi gupe imali su zanimljive kostime, pojavili su se u suknjama, na štiklama, a pevačica je bila zvezda večeri i izazvala je gromoglasan aplauz u publici.

U ruci je nosila veliki plišani čekić, aludirajući na suđenje na kojem se godinama bori sa bivšim partnerom Milanom Popovićem oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. 

Inače, jedna stvar koja je sve ostavila u šoku jeste trenutak kada jedan od voditelja prilazi Severini, noseći jaje u ruci i govori joj: 

- Moram ti reći nešto. Ja mislim da tebi držanje jaja puno boje stoji od mene - rekao je mladić, a pevačica je ostala šoku.

 

 

Na mrežama je snimak postao viralan, a svi prepričavaju Severinin izraz lica dok je slušala reči koje je mladić izgovarao. 

- Severina doživela blam veka - stajalo je u opisu pomenutog snimka. 

Podsetimo, grupa "Let 3" je prošle godine nastupala na Evroviziji u Liverpulu sa pesmom "Mama ŠČ" i zauzela 13. mesto u finalu, sa ukupno 123 poena. Sa druge strane, Severina Vučković predstavljala je Hrvatsku na Evroviziji 2006. u Atini i sa pesmom "Moja štikla" zauzela takođe 13. mesto.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading