Barbara Bobak
Foto: Alo/Alo

Pevačica Barbara Bobak uspešno gazi estradnim stazama i ponosno nosi titulu najangažovanije mlade pevačice, a u razgovoru za Alo! otkriva da joj sve teže pada nedostatak sna.

Zbog toga planira da smanji obim posla, ali i dalje će intenzivno pohađati časova pevanja.

- Nastupi mi sve manje dozvoljavaju da se lepo naspavam. Planiram da smanjim obim posla, osim kada budu u pitanju neke vanredne situacije. Oduvek se vodim time da publika ne treba da ispašta, pa sam navikla telo da zaboravi na umor - navodi pevačica koja redovno usavršava svoj glas.

- Pohađam časove pevanja i nemam problem da o tome govorim javno. Profesorka pevanja mi pomaže da postignem pun potencijal glasa. Svako ulaganje u sebe je pametna investicija i korak napred - priča pevačica, i ističe da van scene živi potpuno drugačije.  

- Još uvek se ne navikavam na popularnost i uspeh koji sam napravila za kratko vreme. Ne krećem se nigde i živim potpuno normalan život. Moja porodica se zajedno sa mnom iščuđava svemu što je došlo sa javnim poslom - zaključuje Bobakova za Alo!

Podsetimo, pevačica Barbara Bobak, nedavno je došla u sukob sa starijom koleginicom Jasnom Milenković Jami jer na nastupima izvodi njene pesme i snima kavere. Iako je manir da se peva i repertoar drugih kolega, takav gest je prilično uzdrmao Jami.

Evo šta je Barbara za domaći medij rekla, na pitanje da li još uvek ume da zapeva neki hit od Jami.

- Ja pevam pesme autora, to nisu njene pesme. Tu spornu pesmu o kojoj se pričalo, pevam, ljudi vole tu pesmu i što je ne bih pevala - izjavila je Barbara za domaće medije.

Đ.M./O.K. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading