Bojana
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Bivša manekenka Bojana Rajić i te kako je bila aktivna u medijima tokom braka sa golmanom Vladimirom Stojkovićem Stojketom s kojim ima sina Lava.

Međutim, nakon braka sa njim uplovila je u novi i dobila drugog sina. Tada se povukla iz medija, pa je samo aktivna na Instagramu, a po objavama se samo može zaključiti da živi u luksuzu i na visokoj nozi.

Sudeći po Bojaninim fotkama, u njenom domu su samo svetle boje, a omiljeni kutak joj je specijalno uređena radna soba i biblioteka.

U kući se može primetiti da je sve i te kako luksuzno - od zidova do skupih i unikatnih komada nameštaja i vrednih umetničkih dela.

 

 

Svakako se vidi da je Bojana svaki kutak i detalj pažljivo uređivala, pa ne čudi što je većina njenih slika iz doma. Ona često posećuje i luks destinacije, ali je fakat da sada živi za porodicu, te da je mediji više ne zanimaju.

Njen drugi suprug, Branislav Đurđević, i te kako je uticajan i imućan, ali se ni Bojana ni on ne razmeću javno činjenicom da žive na visokoj nozi. Sa njima živi i Lav, Bojanin sin iz braka sa Stojektom, sa kojim je manekenka ostala u sjajnim odnosima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading