Barbara Bobak
Foto: Alo/Alo

Folk pevačica Barbara Bobak rešila je da smanji malo tempo rada i sa tim u vezi otkaže brojne zakazane nastupe u daljem periodu.

Barbara je donela definitivnu odluku, budući da joj sve to utiče na raspoloženje, ali i na glas, što je ono najvažnije, budući da od istog živi.

– Dogovorila sam se sa timom da malo smanjim obim nastupa jer je previše, počelo je da mi utiče i na glas i na raspoloženje. Niko nije željan para, želim da ljudima dam svoj maksimum i bolje je da smanjim obim nastupa kako bih uvek bila na dvesta posto – objašnjava Barbara, piše GrandOnline.

Podsetimo, Barbara je nedavno ponovo bila u žiži interesovanja zbog svojih stavova prema LGBT zajednici.

Barbara je prokomentarisala Uroša Stanića i Jovanu Tomić Matoru, učesnike Elite, koji su jedini otvoreno progovorili o svojoj se*sualnoj orijentaciji.

Neko je na Instagramu napisao, uz objavljenu fotografiju Matore i Uroša, kako detetu da objasni zašto je žensko muško, a muško žensko, što je Barbaru ozbiljno izvelo iz takta.

Ona je skrinšotovala stori i osvrnula se na ovu temu, a imala je svašta pametno da kaže:

- Kao prvo ne znam zašto se večito potenciraju deca u priči o LGBTQ+, jer decu apsolutno ne zanima ko je muško, ko je žensko, ko s kim spava, i ostalo, bar do puberteta - napisala je ona i poentirala razumnim odgovorom:

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading