Barbara Bobak
Foto: Printscreen/Foto: Ilustracija

Folk zvezda Barbara Bobak veoma je aktivna na društvenoj mreži Tviter, gde javno i bez ustručavanja iznosi svoje mišljenje i stavove o raznim temama.

Barbara je sada prokomentarisala Uroša Stanića i Jovanu Tomić Matoru, učesnike Elite, koji su jedini otvoreno progovorili o svojoj se*sualnoj orijentaciji.

Neko je na Instagramu napisao, uz objavljenu fotografiju Matore i Uroša, kako detetu da objasni zašto je žensko muško, a muško žensko, što je Barbaru ozbiljno izvelo iz takta.

Ona je skrinšotovala stori i osvrnula se na ovu temu, a imala je svašta pametno da kaže:

- Kao prvo ne znam zašto se večito potenciraju deca u priči o LGBTQ+, jer decu apsolutno ne zanima ko je muško, ko je žensko, ko s kim spava, i ostalo, bar do puberteta - napisala je ona i poentirala razumnim odgovorom:

- Možeš ovako da objasniti: “Dete, levo je osoba koja ima p**u, i ne želi da ima devojku kao većina njih sa p**om, nego voli momke. Desno je osoba koja nema p**u i ne želi da ima momka, nego devojku. Jer, vidiš, dete, nismo svi isti na ovom svetu i ne želimo svi iste stvari, i to je potpuno okej. Jasno??! Ajde sad da radiš domaći - napisala je Bobakova na Tviteru i podigla veliku buru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading