Mina Kostić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Mina Kostić podnela je krivičnu prijavu policiji protiv emotivnog partnera Nikole.

Mini je Nikola navodno slao preteće poruke i pravio ljubomorne scene, zbog čega je pevačica odlučila da ga prijavi za maltretiranje.

Ova vest sve je iznenadila, s obzirom da je folkerka neretko govorila o svojoj vezi, te isticala kako je srećna i zaljubljena u Nikolu.

Ona se sada oglasila i otkrila više detalja o haosu u kom se našla. 

- Trpela sam psihičko nasilje, ne fizičko, ali je ono nekad gore. On je takav tip prosto, ljubomoran. Jesam ja odmah primetila da je ljubomoran, ali kad sam rešila da raskinem on je počeo da se izvinjava, ali posle je opet nastala situacija. Ja odem na nastup, on napravi problem. Onda ko me zove, uzima mi telefon... - govori nam Mina i dodaje da je dobio zabranu prilaska.

- Ne sme da mi priđe, da ima bilo kakav kontakt sa mnom.

Na pitanje da li se opet razočarala u ljubav, priznaje da jeste.

- Nisam se tome nadala. Jesam se razočarala, ali to je bio moj izbor. Htela sam na lep način da se raziđemo ali nije moglo. Niti sam ga prevarila, niti sam takva, ali neke stvari se očigledno nisu promenile. Stop nasilju - poručuje Kostićeva, ističući da će nastaviti svoj život normalno, te da će snimati pesme iako joj je ljubavni život zakazao. Takođe, pored ljubomornih scena, ona je provukla i da nije ništa radio.

- Ja mu zaista želim svu sreću, neka mu Bog pomogne. Takođe, u 29. godina da ne radiš ništa... - zaključuje Mina.

Njena ćerka je već odrasla pa razume situaciju.

- Ona je velika, ništa ne krijem od mog deteta, upućena je u sve, a Igor se ne meša u moj život kao ni ja u njegov - rekla je Mina za "24 sedam". 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading