Stefan Janković
Foto: Printscreen/Foto: Ilustracija

Kontroverzni srpski jutjuber i influenser, Stefan Janković, ponovo je u žiži interesovanja nakon snimka koji je objavio na društvenoj mreži Tiktok.

Naime, glavni akter je njegova majka i kuhinja koju je upropastio, ali i njena reakcija, koju je do detalja snimio, a sve zarad klikova.

Janko je kuhinju, od poda do plafona, premazao Nutelom, a potom uputio poruku pratiocima koja je napravila opšti haos.

 

@stefan_jankovic Keva na 300 aparata, šta mislite da li sam preživeo? .. 🙃 #janko #fyp ♬ original sound - ivan.security77

 

- Keva na 300 aparata - šta mislite, jesam li preživeo? - napisao je u opisu snimka.

Stefan je i sam skidao hlebom krem, nakon čega je to sve pojeo, a potom objavio i još jedan snimak, ali ovoga puta reakciju njegove majke, koja je bila šokirana, budući da nije znala da se ispod nalazi aluminijumska folija.

 

@stefan_jankovic Keva kune… krem je van roka no hate braćo i sestre 😄 #janko ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

 

Tokom šoka koji je nastupio i dok je gledala po kuhinji i govorila mu razne reči i uvrede, Stefan nije sklanjao kameru, već je konstantno držao uperenu u pravcu majke, koja ga je u jednom trenutku i odgurnula.

Njegov bizarni snimak izazvao je veliki broj negativnih reakcija, te plagiranje ponašanja američkih influensera koji su radili ovakve stvari, nije baš naišao na dobar odziv kod publike.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading