Janko šokirao javnost
Foto: Alo/Printscreen

Influenser Stefan Janković poznatiji kao Janko, ponovo je privukao veliku pažnju javnosti svojim postupkom, s obzirom da je izbrusio svoje zdrave zube i stavio veštačke.

Kako se može videti na snimku koji je za kratko vreme naišao na mnoštvo oprečnih komentara, Janković je svoje prirodne i zdrave zube zamenio tzv. krunicama, i to samo sa svojih 20 godina. Njegov potez zaintrigirao je javnost koja je bila šokirana činjenicom da je influenser mogao tako nešto da uradi, i to iz čistog hira.

Kako se može videti na profilu ordinacije koja je popularnom jutjuberu odradila intervenciju, cela brušenja zuba i postavljanja veštačkih krunica može dostići i do neverovatnih 10.000 evra, ako se radi svaki zub, te se postavlja pitanje da li je Janko sve ovo uradio zbog estetskih problema ili je u pitanju klasinčno bahanalisanje zbog "lajka" i pregleda na društvenim mrežama.

Inače, zanimljivo je da je Janko pre samo nekoliko meseci skinuo protezu koju je nosio dve godine, da bi se sada odlučio na ovaj drastičan korak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading