Elena Kitić
Foto: Alo/Printscreen

Elena Kitić važi za jednu od omiljenih pevačica kada je mlađa populacija u pitanju, a mnogi govori da je i jedna od najatraktivnijih dama na domaćoj javnoj sceni, te njen izgled privlači veliku pažnju.

Pevačica je veoma angažovana kada su posao i nastupi u pitanju, a sada je na istom zagrejala dodatno atmosferu svojim provokativnim izdanjem.

 

 

Naime, Elena je na sebi ovog puta imala pamučni kratak šorts na kom se sve ocrtavalo, a uska majica sa prorezom na stomaku istakla je njene obline. Na sebi je imala puno nakita, lanaca i asesoara, kojima je upotpunila izgled, dok se od obuće odlučila za duboke čizme sa visokim potpetica, i time još više naglasila fit liniju.

Dok je pevala uz pesmu Dina Dvornika "Ti si mi u mislima" uvijala je kukovima, a snimci su isplivali na društvenoj mreži Tik Tok nakon čega su se komentari samo nizali. 

"Zapalila Zagreb kao i ostali iz Srbije, ali ona je posebna", "Au, brate mili", "Nerealno dobro izgleda", "Prezgodna", samo su neki od komentara. U svoj izgled Elena ulaže dosta novca. Osim što troši na skupe krpice, novac očigledno rado daje i na plastične operacije. Povećala je usne, a spekuliše se da je radila grudi, zatezala kapke i smanjila nos. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading