Ceca Ražnatović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Ljubav između popularnog fudbalera i perspektivne pevačice počela je još 1989. godine, kada je Svetlana tada Veličković počela u Beogradu da krči put ka zvezdama, a Vladan je bio već poznat kao igrač Crvene Zvezde i veliki zavodnik.

Spekulisalo se da par planira i veridbu, međutim bivši reprezentativac jugoslavije nakon godinu dana otišao je na odsluženje vojnog roka, te su odlučili da vezu okončaju, a mediji su prenosili da je Ceca upravo Vladanu posvetila pesmu "Pustite me da ga vidim".

Interesantno je da je za vreme bombardovanja Vladan Lukić igrao u Mecu i imao je prilično dobar ugovor sa francuskim klubom.

Ipak, nije mogao da podnese da u takvo vreme on igra fudbal, dok njegov narod pati. Raskinuo je ugovor i vratio se u Srbiju.

Posle toga je odigrao još samo jednu godinu u Grčkoj i sa 30 leta završio je karijeru. Naravno, taj raskid ugovora sa Mecom mu ne smemo zaboraviti. Bio je i predsednik Zvezde neko vreme, ali sigurno je da je mogao više da pruži u fudbalu.

Par se upoznao kada je pevačica imala 15 godina, a bivši fudbaler 18 godina.

Pre nekoliko godine u jednom beogradskom restoranu bivši fudbaler upriličio je veselje povodom udaje svoje ćerke Sare koja je izrazila želju da joj na venčanju peva najveća balkanska zvezda, što se i dogodilo, te se tada Ceca osvrnula na emotivnu vezu sa Lukićem:

- Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je želela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi - rekla je Ceca tada šaljivo dok je fudbaler u jednom inervjuu iz 2009. godine ovako govorio o odnosu sa pevačicom:

Ceca

Printscreen

 

- To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo mladi i baš smo se lepo družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dve, tri godine. Stvarno se ne sećam kako se to završilo i ko je koga ostavio, mislim da to nije ni bitno. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Mislim da je to i bilo normalno jer u životu nismo imali ništa zajedničko.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading