Ivana Dudić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Popularna glumica Ivana Dudić bila je naš gost, te se našla u ovonedeljnom serijalu koji je postao potpuni hit na društvenim mrežama i omiljen među našim čitaocima, a u pitanju su pet brzih pitanja na koje naše javne ličnosti otkrivaju detalje iz svog svakodnevnog života, ali isto tako i kako izgleda jedan njihov dan van kamera.

Glumica je za početak odgovorila na pitanje "Koji je najgori upad koji se dobila u porukama?", na šta se glumica uhvatila za glavu i kroz osmeh dodala "Bukvalno ne želite da znate", a onda zaintrigirala priznanjem.

- Upadi su slikovne prirode. Nećemo o tome - kratka je bila Ivana, ne želeći da dodatno analizira razne poruke koje svakodnevno dobija, a upitnog su sadržaja.

Pevačica je poznata i po svom širokom osmehu, pozitivnoj energiji koja je oplemenjuje, a sada se dotakle teme koju pesmu najčešće naručuje u kafani?

- Svirajte noć samo za nju - otkrila je Dudićeva, te se opisala jedan svoj odmor, te otkrila da li više preferira sunčane ili oblačne dane?

- Moj savršen odmor izgleda tako što sam sa nekim ljudima koje mnoge volim i svejedno je da li su sunčani ili manje sunčani dani, samo je važno da se smejem sa ljudima koji me okružuju, da se zezamo, da možemo da plačemo, pijemo, jedemo, da ništa ne radimo, da ćutimo, pričamo, svejedno je - istakla je šarmantna glumica za Alo!, a šta nam je još zanimljivo otkrila pogledajte u prilogu na početku teksta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading