Kaja Ostojić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Kaja Ostojić važi za jednu od najzgodnijih žena na estradi, iako je dobro poznato da je postala mama sa 19 godina.

Naime, ona je progovorila o ocu svoje ćerke. Iako tvrdi da se ne kaje što je rano postala majka, jednu stvar bi iz tog perioda bi volela da može da promeni.

- Bilo je izazovno. Imala sam malo i sreće što su se meni mnoge stavri iskristalisale pa sam mogla da imam i dadilju koja je živela sa mnom. Koliko god da me je rano majčinstvo mi je otežalo poslovni put, u isto vreme mi je i bilo vetar u leđa da napravim što više i da se borim da ona bolje živi, jer nije isto kada se boriš za sebe i svoje dete - iskrena je bila Kaja.

- Promenila bih par ključnih momenata ali to znači da ne bi bilo moje ćerke. Volela bih da sam malo bolje birala njenog oca, to žalim iz ove perspektive. Kada bih se odlučila da ponovo imam dete baš bih dobro razmsilila i dala više vremena odluci da izaberem oca za svoj dete - rekla je ona za Grandonline.

Podsetimo, Kaja je nedavno nastupala u Burdž Kalifi, gde je za samo jednu pesmu dobila 10.000 evra.

- Bojala sam se kako će sve proteći, jer je to ne samo najveća nego i najskuplja građevina na svetu i ja sam prva srpska pevačica koja je nastupila baš na toj ekskluzivnoj lokaciji. Organizacija je bila na najvišem nivou, ne samo da sam imala tretman prave svetske zvezde već sam imala i plesače, di-džeja iz Srbije, obezbeđenje oko bine, moje ime i fotografija su bili na svim led-ekranima, hostese su nosile zastave svih balkanskih zemalja... Bilo je prelepo, u šta ste i sami mogli da se uverite - rekla je Kaja po završetku nastupa, koji je trajao do četiri sata ujutru.

- Nisam očekivala bakšiš, jer sam bila na bini, a ne između stolova. Ispred mene je bilo obezbeđenje i zaista im nije bilo lako da mi priđu. Ipak, oduševili su me i Srbi, i Bosanci, i Makedonci, i Crnogorci... Bilo je i mnogo Hrvata. Provela sam se kao nikad ranije, i uz to zaradila. Jedva čekam da me ponovo pozovu i da im opet pevam - rekla je pop zvezda za Informer.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading