Javne ličnosti koje su na crnoj listi
Foto: Alo/Printscreen

Snimak bosanskohercegovačke pevačica Selme Bajrami na kojem pokazuje dvoglavog orla (simbol velike Albanije), uz pesmu "Valle Kosovare", razbesneo je javnost u Srbiji. Međutim, ona nije jedina poznata ličnost koja je iz regiona oberučke primljena u Srbiju, a potom iskazala nepoštovanje.

Pevačici Jadranki Barjakatarović i Zvezdi Granda Sadiku Hasanoviću, zabranjen ulazak u našu zemlju, upravo zbog sličnih poteza koji su pravili, poput njihove koleginice Selme Bajrami.

ONI SU NA CRNOJ LISTI U SRBIJI! Selma nije jedina koja je zarađivala kod nas, a evo kome je još zabranjen ulazak u Srbiju

Printscreen

 

Pevačica Jadranka Brajaktarević razbesnela je javnost kada je na jednoj političkoj proslavi u Crnoj Gori jasno izmenila tekst numere, te umesto "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", pevala "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije".

Ovaj snimak ubrzo je postao viralan, a nakon što je ugledao svetlost dana pevačica se pravdala. Nakon toga uputila se za Srbiju, ali je vraćena sa srpske granice zbog odluke o zabrani ulaska.

ONI SU NA CRNOJ LISTI U SRBIJI! Selma nije jedina koja je zarađivala kod nas, a evo kome je još zabranjen ulazak u Srbiju

Printscreen

 

Takmičar "Zvezde Granda" Sadik Hasanović iz Srebrenika prošao je do finala u 14. sezoni popularnog takmičenja. Međutim, nakon takmičenja otkriveno da je on sa svojim ocem imao bend "Sateliti" i da su simpatizeri i veliki prijatelji sa ratnim zločincem Naserom Orićem sa kojim su često pevali pesme koje potpiruju mržnju prema Srbima.

Njega su tada osudile i brojne javne ličnosti, koje su bile zgrožene njegovim postupkom.

Inače, i reperima Jasminu Fazliću, poznatijem kao Džala Brat, i Amaru Hodžiću, poznatijem kao Buba Koreli, pre tačno godinu dana zabranjen je ulazak u Srbiju zbog širenja nacionalne mržnje, nakon incidenta u Nišu. Pored toga što ne mogu da pređu granicu Srbije i nastupaju u našoj zemlji, ni njihova muzika više nije slušana kao ranije.

HITNA ZABRANA ULASKA U SRBIJU! Javnost besna nakon snimka Selme Bajrami na kom pokazuje dvoglavog orla, obratili se direktno njemu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading